Pozdrav.
Treba mi program koji bi trebao ograničiti xFire (COD:UO, COD 2 I COD4) na svega satak-dva dnevno s tim da se ne resetira restartiranjem računala
te da se ne može zaobići.Naravno da ga lockam šifrom.
Hvala
LP
Pozdrav.
Treba mi program koji bi trebao ograničiti xFire (COD:UO, COD 2 I COD4) na svega satak-dva dnevno s tim da se ne resetira restartiranjem računala
te da se ne može zaobići.Naravno da ga lockam šifrom.
Hvala
LP
nema ti toga, jedno ako sam ne isprogramiras nes
Koliko komplicirano hh..
Ma trebalo bi mi jer mi se neda praviti drugi acc na PC-u.
Brat postao malo previse zaigran pa da malo to ogranicim.
Ako netko nade neka posta.
LP
pa imas programe kao za igraonu.
Ako imas password mozes koliko zelis biti na pc. Ako nemas onda imas mogucnost da ukucas kod i dobies 1sat ili vise da koristis pc, ili da s drugog pca imas kontrolu i da pustas vrijeme :)
ili neki drugi nacin
Ne bih preko kodova.
Samo da u vremenskom roku od 24h limitira COD2,UO I 4 Multiplayer na sat dva.
e to sta ti trazis je nauka da nadjes !
Nadji neki dobar program koji se koristi u igraoni i kad si ti na pc ukucas password i imas full kontrolu kad silazis naredis npr 60minuta i kad istekne pc se zakljuca i onda s passwordom otkljucas i jos mu navijes koliko zelis minuta ili ga otjeras :)
e to sta ti trazis je nauka da nadjes !
Nadji neki dobar program koji se koristi u igraoni i kad si ti na pc ukucas password i imas full kontrolu kad silazis naredis npr 60minuta i kad istekne pc se zakljuca i onda s passwordom otkljucas i jos mu navijes koliko zelis minuta ili ga otjeras :)
da to je dobro ako imaju 2 copa u lanu ond ga on more komodno kontrolirat s jednim compom