Problemi sa zvukom(necuje se vokal)

poruka: 4
|
čitano: 948
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ovako kao sto vec vidite u naslovu imam problema sa zvukom a neznam kako d ih rjesim imam 5,1 zvučniek logitech x 530 i kad ih spojim ne rade kako treba tj suju se samo instrumenti a pjeva ništa ..ia kada udem u reatkel audio manager ona kao testiram svaki zvučnik zasebno daodsvira kratku melodiju i tiejkom tog sviranja tj između prelaska pjesma koja u pozadini svira svira normalno tj cuje se vokal tj sve normalno ..sto da radimm??

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 20:41 (ante5656).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problemi sa zvukom(necuje se vokal)

Itkoo

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
17 godina

Od kada ti se to dešava?

Koji Windowsi?

Vidi da li ti je u Realtec HD Audio Manageru (ili kojeg već imaš) u kartici Speakers u podkartici Sound Effects "Karaoke" postavljeno na "0+".

Ako nije do toga probaj deinstalirati zvučnu pa ponovo instalirati.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problemi sa zvukom(necuje se vokal)

Desava mi se od prije par dana iz čista mira ...

windows 7 

karaoke su na nuli 

vec sam probao 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice