Problemi u windowsima

poruka: 1
|
čitano: 1.420
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problemi u windowsima

dogadja mi se da kada racunalo nije par sati koristeno i kada upalim prvi puta mi uvijek zablokira na samom startu i moram resetirat i onda udje u windowse normalno.instalirao sam friske windowse (original) i prvo sam imao problema dok sam otvarao datoteke da mi slika zatrza (crta preko cijeloga ekrana i na tren kao da se refresira ekran).taj je problem nestao kada sam instalirao sp1.sljedeci problem koji imam je da instaliram chrome i steam i kada ih upalim u njima rezolucija ne bude kao i na desktopu(1920x1080)vec bude vidljivo smanjena(cca 800x600).drugi problem mi je sto mi nezeli zapamtiti password od steama(vjerojatno i neke druge passworde samo jos nisam primjetio).znaci svaki puta mi trazi da upisem sifru.da,u internet exploreru mi je rezolucija normalna.uglavnom vjerujem da ce se jos pojaviti problema pa ako su se nekom slicne stvari dogadjale i ili da mozda zna rijesenje zamolio bih ga da mi pomogne.da nadodam da su mi diskovi u raidu 0.prije instalacije novih windowsa sam ih ponovno namjestio.da se nadovezem samo da imam najnovije drivere(probao sam i sa starijima nema razlike)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice