Problemi sa kamerom

poruka: 11
|
čitano: 2.395
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problemi sa kamerom

Imam SONY Handycam kameru. Stavim video na komp, sve OK. Spržim idem gledat na komp, sve OK. Idem stavit dvd u dvd-čitač da pogledam na telki neće, ili piše glupi disc error ili samo stoji slika LG.

Ako netko ima rješenje neka se javi. Unaprijed hvala.

Z-1
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problemi sa kamerom

U kojem formatu je video koji si spržio na dvd (DVD, divix...)? Ili možda DVD-player ne podržava "piratske" DVD-e.

0100001001101111011010100110000101101110
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problemi sa kamerom

moras dati vise podataka. Koja konkretno kamera, kako si prebacivao na kom, cime si i kako napravio dvd.

16 godina

ovako, neznam koji je točno model ali znam da ima minidv i da je handycam. prebacivao sam na windows 7 sa live movie maker na default format 720xnešto. spržio sam sa Nerom 7 (odabrao make data dvd) sve radi na komp ali ne na dvd-u. DVD podržava divx gledao sam mnogo piratskih filmova na njemu.

Z-1
16 godina
Problemi sa kamerom

Mislim da ti format nije u divx-u nego u wmv-u(format od windows movie makera) pa ti zato ne radi, imao sam i ja sličan problem. Probaj ovako: skini program format factory te si taj video prešaltaj u AVI format, te ponovo stavi na DVD i trebalo bi raditNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako pogodi format i ako mu dvd podrzava format u koje ce avi biti. Puno toga mozda.

Skini adobe premiere elements i u njemu skini video sa kamere. izrezi sta treba ili sta vec zelis obraditi i napravi dvd. Program je mocan a vrlo brzo ces skuziti sta trebas uraditi i za par dana ces praviti odlicne  dvdove sa meniji i svim ostalim sto se moze uraditi sa dvdom. AKo budes trebao pomoc slobodno se obrati.

16 godina
Problemi sa kamerom

Ja sam tamo stavio u avi i radilo je bez beda na DVD playeru od vivavaxa koji sam dobio od t-scuma za 1kn još prije 5 godina, i radilo je na toshibinom DVD playeru starom 6 mjeseci, tako da sam dosta siguran da bi i njemu moglo radit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako ne podrzava bilo st drugo osim DVD-a nece raditi 100% a i ako podrzava pitanje hoce li pogoditi pravi format jer avi moze biti bukvalno bilo sta. Sama extenzija avi ti ne govori nista o codecu slike i zvuka. Zasto odmah ne napravi pravi dvd koji ce raditi bukvalno bilo gdje a to mu je par minuta posla.

16 godina

Hvala i mislim da mi je u wmw pa ćemo pokušat napravit sa format factory

Z-1
16 godina

USPJELO JE!!! Smijeh

Z-1
15 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Imam SONY Handycam kameru. Stavim video na komp, sve OK. Spržim idem gledat na komp, sve OK. Idem stavit dvd u dvd-čitač da pogledam na telki neće, ili piše glupi disc error ili samo stoji slika LG.

Ako netko ima rješenje neka se javi. Unaprijed hvala.

uz svaki uređaj,te vrste il slične,dolazi instalacijski cd za rad na računalu od kad je računala i cd-a,,,jel tak' :),,,na njemu bi trebao da bude program za obradu materijala sa tog uređaja (te tvoje kamere u ovom slučaju),da bi bio kompatibilan sa drugim uređajima izmađu ostalog,u tvom slučaju tvoj DVD player,na DVD-u treba da piše koje formate čita,pa te formate i narezati na medij,,,dobar konverter za video materijal ti je anyDVD converter,ja ga koristim,,,pa kad konvertiraš u format koji DVD player može čitat trebalo bi da radi,,,ukoliko pržiš DVDvideo files na neru trebaš da koristiš DVD kompilation type (opcija ,,burn DVD Video files'' ,,,ne znam jel to ima nero 6,,,)

googy
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice