Problemi s instalacijom printera

poruka: 8
|
čitano: 1.933
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

nemogu instalirati printer,printer spooler service stopped i neće se pokrenut

ovako to izgleda ovako to izgleda
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.5.2010 23:46 (aywargrozny).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problemi s instalacijom printera

Na slici vidim da je  spoolsvc.exe  na D:\

Sto trazi na D:\? Jel` ti to imas dualboot?

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
15 godina
neaktivan

nemam,win XPsp2,windows mi je na d

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Idi na  You cannot add a printer and you receive printer spooler error messages in Windows XP

Negde na sredini strane imas Fix it for me alat, pokreni ga i sledi upute. Pazi sta radis sa ovim

Uzgred, zasto je Windows na D:\?

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
15 godina
neaktivan

ja sam ti laik sto se toga tice :P.imao sam vistu,pa sam imao neki zescih problema pa mi je prijatelj instalirao xp,ali mi je sacuvao sve sto sam imao na kompu.

i sad mi je win na d:  valjda to tako ide ili sta?!?

thx za pomoc 

i da ovo fix it for me    mi nije pomoglo :(

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.5.2010 22:29 (aywargrozny).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
aywargrozny kaže...

ja sam ti laik sto se toga tice :P.imao sam vistu,pa sam imao neki zescih problema pa mi je prijatelj instalirao xp,ali mi je sacuvao sve sto sam imao na kompu.

i sad mi je win na d:  valjda to tako ide ili sta?!?

thx za pomoc 

i da ovo fix it for me    mi nije pomoglo :(

Microsoft Fix it 50126 26.5.2010 22:28:14

Found a problem: spoolsv.exe is missing and a backup copy could not be found. Please open a command prompt and type "sfc /scannow" (without the quotes) then press Enter.

17 godina
neaktivan

Jos ovo da pokusas i ako ne "pali" zovi frenda da ti makne tu instalaciju XP-a i trazi da bude na C:\ kao kod svih "normalinih" ljudi :)

Idemo...

Moguci problemi:

1. Remote Procedure Call (RPC) Service ti je ugasen ili stopiran kako hoces. Treba biti pokrenut, proveri ovo. Evo kako idi na Start---Run---upisiservices.msc i lupi Enter
    potrazi doticni servis i vidi dali je  started ako nije startaj ga. Dvoklik na doticni servis i odaberi za startup type  Automatik
    Restartaj i vidi sta ce se desiti
  2. Ako prethodno nije pomoglo onda pokusaj opet u RUN upisati ovo  sfc /scannow  (dakle Start--Run--sfc /scannow---Enter) ubaci Windows XP CD u pogon nakon ovoga. Dakle, ovo je komanda koja kaze Windowsima da poprave sve sistemske kopmonente koje ne valjaju.

Ako ni ovo ne pomogne bojim se da ces morati da preinstaliras XP. Jos da pretrazis HDD dali mozda ima negde spoolsv.exe ...mozda je u C:\Windows\System32\dllcache

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ovo sam 2 probao ali je kvaka sto nemam cd od win

a trazio sam spoolsv.exe i prije i imam ga na  D:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download\9866fb57abdc0ea2f5d4e132d055ba4e

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice