Problemi sa grafickim driverima

poruka: 7
|
čitano: 1.092
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

ovako graficka kartica je radeon hd2400, 32 bitni xp.... instalacija drivera rezultira smrzavanjem slike, na onom koraku di pise analyzing device tu stoji i ne mrda se, probalo se sa originalnim driverima uz graficku- ne ide, najnoviji sa interneta - ne ide... POMOC LJUDI!!

Come to the dark side.... we have cookies :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel problem kojim slucajem uzrokovan nekim nedostatkom softvera npr. Microsoft Instaler... treba mi hitno pa ako ko ima ikakvu ideju neka se javi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mislim da ti fali netfreamwork 2.0, ali moraš ga instalirati prije drivera. Provijeri da li to imaš probaj nekoliko puta drivere instalirati jer se to i meni događalo i nakon 4 ili 5 puta uspio. Tako da ako ne uspiješ iz prve deinstaliraj drivere pa opet instalaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ima se na kompu net framework 2.0 sp2 i 3.0 i 3.5.i 4.0 ugl svi... ali i dalje isti problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problemi sa grafickim driverima
alias_noname kaže...

ima se na kompu net framework 2.0 sp2 i 3.0 i 3.5.i 4.0 ugl svi... ali i dalje isti problem

I kod mene je isti problem i ista graficka, imam instalirane drivere 11-11 agp-hotfix-vista-win7 svaki put kada sam instalirao nove windowse imao sam problema sa driverima za graficku, ne znam dali je u pitanju kakva greska sa tom serijom graficki kartica ili nesto drugo.Znam da te nisam utjesio ali bar da znas da nisi sam sa tim problemom, pozdrav

16 godina
neaktivan

stvar je u tome sta sam prvi put naisao na takav problem, ali ne bi mi bilo zao da je to moj komp, nego to mi od cure pa sam joj isa reinstalirat a sad nece drivere, sve je na kompu samo ti sugavi driveri nece

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

naisao sam negdje da integrirana grafa i ova diskretna rade probleme jer su u konfliktu pa da instaliram drivere treba iskljucit integriranu u BIOS-u.. jel to moguce?

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 20:12 (alias_noname).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice