ovako stoje stvari kada gledam hd filmove kasni mi zvuk dalim ima nacina da se to promijeni
HVALA
ovako stoje stvari kada gledam hd filmove kasni mi zvuk dalim ima nacina da se to promijeni
HVALA
HVALA
gdje gledas, na čemu gledaš , s čime gledaš, ako gledas na kompu gledaj u vlcu, tamo možeš podesit zaostajanje zvuka
gledam na kompu i koristim gom
gledam na kompu i koristim gom
ne znam za gom, ali u VLC-u kolko se sjecam stiskas J ili K ovisno sto zelis zaostanjanje ili ubrzanje zvuka, isto tako imas i za podnaslove za zaotajanje i ubrzanje (G ili H)
HVALA
Koju grafičku karticu imaš, i koji procesor koristiš to je ono najbitnije usput popuni svoj Moj PC.
Kasni ti zvuk, i to bi trebalo biti dovoljno da ostali znaju o čemu se radi. Ako je film stvarno u HD-u od par GB i recimo 1080p onda treba imati jači stroj da sve radi dok recimo opet, ja više volim ove manje HD filmove. Neko kodira iz većeg u manji pa na kraju imaš HD u 720p od 700-900 MB i ništa ne koči ni ne kasni a radi mi sve i na laptopu (Intel 1,86 Ghz, 2 GB Ram, integrirana grafika), VLC koristim za gledanje filmova. Ne znam zašto ali još mi je najbolja starija verzija VLC-a, 0.9.9. Primjetio sam da ove nove isto mogu izazvati kašnjenje ili kočenje.