Problemi s bootom windowsa zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.442
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problemi s bootom windowsa

Zamolio bi ako netko moze pomoc u vezi jednog problema, naime jedan prijatelj ovdije s foruma je pokupio virus s facebooka te isao to pocistiti sa spyhunterom sa torrenta, spyhunter je prepoznao virus kao maleware, ali je i patch za aktivaciju spyhuntera prepoznao kao trojanca, uglavnom tokom ciscenja komp se smrznuo i trebalo ga je rucno restartat, nakon cega vise nece bootat i izbacuje ove greške...

Sto je najgore to mu se dogodilo na desktopu i laptopu istovremeno, pa ako netko zna kako to rijesit bio bi zahvalan na pomoći...

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problemi s bootom windowsa
Hvala Maus sto si postao.. Sad pisem preko moba.. Znaci,sve je kako je napisao. Samo sta se komp smrznuo tek na kraju ciscenja. I spy hunter trazi da se komp restarta,i idem restartat komp i ne prihvaca nista,kao niti shut down. Jedino sam mogao rucno restartat sta sam i napravio,i dogodilo se ovo sa slika. Molim vas za pomoc,jer su mi uzasno bitni podaci sa laptoa,vise nego sa kompa...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Problemi s bootom windowsa
berto kaže...

pokupio virus s facebooka te isao to pocistiti sa spyhunterom sa torrenta, spyhunter je prepoznao virus kao maleware, ali je i patch za aktivaciju spyhuntera prepoznao kao trojanca

Bravo! Čistit virus krekiranim programom i onda se čudite,

Uglavnom, pretražite forum za probleme sa bootanjem i virusima jer ima ima hrpa.

World Championships: 7, GP started: 294, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice