Problem

poruka: 8
|
čitano: 1.236
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problem

Ovako...

Kompjuter mi se jednostavno zamrzne i blokira te go moram restartat da bi opet proradija. To mi se događa najčešće kad ga tek upalim i kad se počmu dizati start up programi, ali mi se i par puta dogodilo dok sam nešto radio dosta nakon paljenja kompa te jednom dok se gasija.

Ja ciljam na neku virsunu gamad iako sam skenira komp s Avastom i   Ad-awareom i oni su našli nešto malo i to sam obrisa ali nako toga ovaj mi se problem još uvjek javlja.

Jeli neko ima neki prjedlog ili ideju što da napravim?? Da probam s nekim drugim programom da ga očistim ili nešto drugo??

Unaprjed hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem

Po mojim iskustvima najbolje ti je napraviti repair WIN-a........izgleda kao da su ti se malo pošemerili neki sistemski fileovi.............

16 godina
Problem

Što točno misliš s tim? Dosta sam stvari radija s TuneUpom ali ništa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To ti ide ovako - stavis cd od windowsa u citac - namjestis da boota s cd_a i onda odaberes opciju repair i to ti je to - nista komplicirano

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
Problem

Defragmentiraj disk, izbriši nepotrebne fileeove,probaj scan sa nekim ozb. programom, tipa norton

djevice,padobranci mineri griješe samo jednom! Postao sam ateista;ubili su boga u meni...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AmD kaže...

To ti ide ovako - stavis cd od windowsa u citac - namjestis da boota s cd_a i onda odaberes opciju repair i to ti je to - nista komplicirano

Eh kad bi ja ima cd. Plač
Defregmentira sam ga i redio ostale stvarčice... probad ću još neke sitnice.
Ako neko ima još ideja samo dajte.  Osmijeh
16 godina
Problem

Znal li još ko kakvo rješenje?? Nervira me šta mi blokaje po nekiliko puta za redom nakon podizanja windowsa pa ga moram stalno resetirat.

Pls help!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Samo format C: i novi windowsi te mogu spasiti ako je do windoza.

Od repaira se nitko nije usrećio. Repair nekad neprepozna pogreške i nedira ih pa opet dođeš na isto.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice