do igram bilo koju igru na računalu zvuk okoline oko igrača u igri se dosta jako čuje a zvuk samog lika u igri jedva, gotovo da se i nečuje. ima li ko kakvo riješenje za taj problem. molim pomoć...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Provjeri postavke zvučne kartice.
vidi drivere za zvučnu karticu
uz sve to vidi da li ima podesavanja u igri da se mijenja jacina zvuka za pojedinacne 'procese'
U postavkama obično ima background music koju smanjiš, a ostale zvučne efekte možeš malo pojačati.
neznam kako i što podesit. imam neki Realtek HD Audio Manager uniđem u njega i nakon toga mi dođe neki svijetloplavi prozor i u gornjem vrhu piše Gigabyte Tehnology. neznam jel se to u njemu podešava
Kak ti je već neko rekel prije mene to ti se podešava u samoj igri.Imače koje zvučnike imaš,ako imaš 2.1 sustav,onda u driverima od zvučne moraš staviti na 2.1 postavke jer ako staviš na 5.1 onda ti se čuje tak slično,glas jako slabo.
zvučnike nisam mijenjao 2 mjeseca neznam da je to od zvučnika a u igrama nisam ništa mijenjao zvučne postavke pa neznam ni da je od toga jedino ak se to nekak ˇ"samo" nariktalo . igre sam več i prije igrao i sve je bilo u redu do jutros gdje sam posumnjao da nešto nije uredu sa zvukom od igre pomislim možda igera nije u redu, odem ja uniđem u drugu igru kad ono isto, treću isto. neznam da je se za sve igre odjednom samo to nariktalo.
Kak ti je već neko rekel prije mene to ti se podešava u samoj igri.Imače koje zvučnike imaš,ako imaš 2.1 sustav,onda u driverima od zvučne moraš staviti na 2.1 postavke jer ako staviš na 5.1 onda ti se čuje tak slično,glas jako slabo.
mislim da sam riješio problem. zvuk lika u igri se vratio. nešto sam čačko u Realtek HD Audio Manager i zvuk se vratio, preciznije playback sam stavio na max, a record isto... valjda je to bio problem. ak neko ima bolje riješenje nek napiše bit ću zahvalan. hvala forumašima.