Problem sa zvukom

poruka: 10
|
čitano: 1.533
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problem sa zvukom

do igram bilo koju igru na računalu zvuk okoline oko igrača u igri se dosta jako čuje a zvuk samog lika u igri jedva, gotovo da se i nečuje. ima li ko kakvo riješenje za taj problem. molim pomoć...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem sa zvukom

Provjeri postavke zvučne kartice.

16 godina
neaktivan

vidi drivere za zvučnu karticu

16 godina
neaktivan
Problem sa zvukom

uz sve to vidi da li ima podesavanja u igri da se mijenja jacina zvuka za pojedinacne 'procese'

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Problem sa zvukom

U postavkama obično ima background music koju smanjiš, a ostale zvučne efekte možeš malo pojačati.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Problem sa zvukom

neznam kako i što podesit. imam neki Realtek HD Audio Manager uniđem u njega i nakon toga mi dođe neki svijetloplavi prozor i u gornjem vrhu piše Gigabyte Tehnology. neznam jel se to u njemu podešava

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa zvukom

Kak ti je već neko rekel prije mene to ti se podešava u samoj igri.Imače koje zvučnike imaš,ako imaš 2.1 sustav,onda u driverima od zvučne moraš staviti na 2.1 postavke jer ako staviš na 5.1 onda ti se čuje tak slično,glas jako slabo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Problem sa zvukom

zvučnike nisam mijenjao 2 mjeseca neznam da je to od zvučnika a u igrama nisam ništa mijenjao zvučne postavke pa neznam ni da je od toga jedino ak se to nekak ˇ"samo" nariktalo . igre sam več i prije igrao i sve je bilo u redu do jutros gdje sam posumnjao da nešto nije uredu sa zvukom od igre pomislim možda igera nije u redu, odem ja uniđem u drugu igru kad ono isto, treću isto. neznam da je se za sve igre odjednom samo to nariktalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toma kaže...

Kak ti je već neko rekel prije mene to ti se podešava u samoj igri.Imače koje zvučnike imaš,ako imaš 2.1 sustav,onda u driverima od zvučne moraš staviti na 2.1 postavke jer ako staviš na 5.1 onda ti se čuje tak slično,glas jako slabo.

System je napisao da mu se to dešava u svakoj igri. Dakle, nije problem u podešavanju postavki jedne igre nego svih igara, a malo je vjerojatno da su baš sve nakon instalacije namještene tako 'glupavo' da se zvuk okoline čuje znatno jače nego glas likova. Zaključak je da je problem u postavkama jačine izlaza zvuka na pojedinim kanalima, a to se uobičajeno rješava kroz program koji je došao sa zvučnom karticom.
16 godina
Problem sa zvukom

mislim da sam riješio problem. zvuk lika u igri se vratio. nešto sam čačko u Realtek HD Audio Manager i zvuk se vratio, preciznije playback sam stavio na max, a record isto... valjda je to bio problem. ak neko ima bolje riješenje nek napiše bit ću zahvalan. hvala forumašima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice