Problem oko XP-a

poruka: 8
|
čitano: 1.015
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem oko XP-a

Naime imam problem sa xp-om. Ledi se i šteka u mnogim igrama, to mi se prije nije događalo. Očistio sam Registry sa Galary Utillities-om, sa Uniblueom Power Suitom (Speed up my pc) poskenirao Pc Avirom Premium Security Suite nije našao ni jedan virus. Uvijek imam nove drivere i to mi se prije nije događalo. Sa web browserom imam dosta poteškoća i on je jako usporen kao i cijeli PC. Programi ne rade norlano (steam, xfire). Ne znam ni sam šta mu je. Prelazak na windows 7 ne dolazi u obzir, a da odnesem Pc u servis nisam siguran jer imam svakakvih iskustava... Redovno skidam update za windows kad izađu...

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 15:29 (gamer4ever).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem oko XP-a

zašto s dva optimizatora,pogotovo s ovim drugim?
imali taj defragmentator?
a ništa provjeri si ga još s mbam-om i možeš napravit defragmentaciju s auslogicom
kako diše xp na c particiji,ima mjesta?

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 15:43 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
RE: Problem oko XP-a
seneka kaže...

zašto s dva optimizatora,pogotovo s ovim drugim?
imali taj defragmentator?

Ne znam dali ima defragmentaciju diska znam da ima tune up ulitillies (nisam to nikada radio šta uopće to znači)

17 godina
neaktivan
Problem oko XP-a

napravi pa ćeš vidit,posložiće sve razbacano po disku i samim tim sve će se ubrzat
,auslogic disk defrag tu ga skini i samo klikni na defrag , i ono gore qick scan s mbam

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 15:48 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 3
16 godina

Možeš provjeriti hard ovim alatom. Prvo klikni na karticu Health i javi kakvo je stanje, a zatim skeniraj ima li bad blockova. Naravno, nakon što skeniraš alatima koje je naveo seneka.  Cool

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
neaktivan
Problem oko XP-a

na svakom disku po 50gb c i d prazno

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gamer4ever kaže...

na svakom disku po 50gb c i d prazno

to je u redu,ajde kreni u akciju,isključi malware skenirajući s mbam,defragmentiraj,  pa dalje
i ovo čudo Uniblue Power Suit isključi ako ti radi u pozadini obavezno(ako ima tu opciju)

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 15:57 (seneka).
16 godina
neaktivan
Problem oko XP-a

ništa se osobno nije promijenilo nabolje... izgleda da je vrijeme za novi windows...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice