Problem sa winsima

poruka: 9
|
čitano: 937
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Problem sa winsima

problem je sa cijelim winsima: Ovako ja idem prije jedno sat vremena upalit komp i sve se uredno upali. I ja odem na bug da vidim imali kakvih novosti. i ja čitam i pogledam i vidim dolje znak mcafea i ja gledam 5 sekundi on nestane i komp se smrzne. i tako cijelo vrijeme. Ja koristim avast! ne mcafee. Pomoć!

Marsovci napadaju
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 15:33 (luxxxfromhell).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa winsima
luxxxfromhell kaže...

problem je sa cijelim winsima: Ovako ja idem prije jedno sat vremena upalit komp i sve se uredno upali. I ja odem na bug da vidim imali kakvih novosti. i ja čitam i pogledam i vidim dolje znak mcafea i ja gledam 5 sekundi on nestane i komp se smrzne. i tako cijelo vrijeme. Ja koristim avast! ne mcafee. Pomoć!

uvalio ti se mcafee s nečim,nađi ga i deinstaliraj

imaš revo uninstaller ?
i ako ga prepozna uopće

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 16:11 (seneka).
15 godina
!!!seneka kaže...
luxxxfromhell kaže...

uvalio ti se mcaffee s nečim,nađi ga i deinstaliraj

Jesam pokušao sam već 1000 putaPlač!!! Ali jednostavno samo prikaže error da nije instaliran. A kada ga pokušam ručno izbrisat piše da je korumpiran!!!

Marsovci napadaju
17 godina
neaktivan
Problem sa winsima

probaj s ovim alatom

ne znam ni koji os imašNeodlučan
javi se pa reci šta radiš?

no? imaš ovdje upute,isti unistaller

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 16:01 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
luxxxfromhell kaže...

Odakle McAfee na laptopu?. Da li je bio predinstaliran. Je si li ti admin na laptopu?

15 godina
BlackFoot kaže...
luxxxfromhell kaže...

Odakle McAfee na laptopu?. Da li je bio predinstaliran. Je si li ti admin na laptopu?

nije mi na laptopu. Neg na kompu. Sada pišem sa laptopa na njemu mi je sve u redu

Marsovci napadaju
16 godina

Nije važno gdje je. Pitanje je kako je dospio na komp. Jesi li ga ti instalirao i jesi li ti admin na kompu?

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
Problem sa winsima

Ajde lipo u SAFE MODE i tamo ga deinstaliraj pa proskeniraj isto u safe modu sa antvirusnim (avastom) i malwarebytsom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
deadman kaže...

Nije važno gdje je. Pitanje je kako je dospio na komp. Jesi li ga ti instalirao i jesi li ti admin na kompu?

dečki, probao sam našo mi trojanca obriso ga i više se nesmrzava, ali prije pet minuta mi lupio BSOD zbog neke datoteke koja je mcaffeova, i sad stvarno neznam što je. Probo sam sistem restore ali opet se pojavi. I usput jutros sam primijetio da mi komp smrdi po plastici. 

Marsovci napadaju
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice