problem je sa cijelim winsima: Ovako ja idem prije jedno sat vremena upalit komp i sve se uredno upali. I ja odem na bug da vidim imali kakvih novosti. i ja čitam i pogledam i vidim dolje znak mcafea i ja gledam 5 sekundi on nestane i komp se smrzne. i tako cijelo vrijeme. Ja koristim avast! ne mcafee. Pomoć!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
problem je sa cijelim winsima: Ovako ja idem prije jedno sat vremena upalit komp i sve se uredno upali. I ja odem na bug da vidim imali kakvih novosti. i ja čitam i pogledam i vidim dolje znak mcafea i ja gledam 5 sekundi on nestane i komp se smrzne. i tako cijelo vrijeme. Ja koristim avast! ne mcafee. Pomoć!
uvalio ti se mcafee s nečim,nađi ga i deinstaliraj
imaš revo uninstaller ?
i ako ga prepozna uopće
uvalio ti se mcaffee s nečim,nađi ga i deinstaliraj
Jesam pokušao sam već 1000 puta
!!! Ali jednostavno samo prikaže error da nije instaliran. A kada ga pokušam ručno izbrisat piše da je korumpiran!!!
probaj s ovim alatom
ne znam ni koji os imaš
javi se pa reci šta radiš?
no? imaš ovdje upute,isti unistaller
Odakle McAfee na laptopu?. Da li je bio predinstaliran. Je si li ti admin na laptopu?
Odakle McAfee na laptopu?. Da li je bio predinstaliran. Je si li ti admin na laptopu?
nije mi na laptopu. Neg na kompu. Sada pišem sa laptopa na njemu mi je sve u redu
Nije važno gdje je. Pitanje je kako je dospio na komp. Jesi li ga ti instalirao i jesi li ti admin na kompu?
Ajde lipo u SAFE MODE i tamo ga deinstaliraj pa proskeniraj isto u safe modu sa antvirusnim (avastom) i malwarebytsom.
Nije važno gdje je. Pitanje je kako je dospio na komp. Jesi li ga ti instalirao i jesi li ti admin na kompu?
dečki, probao sam našo mi trojanca obriso ga i više se nesmrzava, ali prije pet minuta mi lupio BSOD zbog neke datoteke koja je mcaffeova, i sad stvarno neznam što je. Probo sam sistem restore ali opet se pojavi. I usput jutros sam primijetio da mi komp smrdi po plastici.