Dali mi možete pomoći. Kad Imam otvorenu jednu ili više mapa često mi se dogodi da se explorer zaustavi i zahtjeva resetiranje njega , ne cijelog sustava. I nakon toga opet otvorim mape i sve bude u redu par minuta i kad kliknem desnom tipkom na neku datoteku u mapi ono se opet blokira i explorer se resetira. Skenirao sam sa Eset smart securyti, malwarebytes, superantispyware, hajack this i assasinom. Nije otkrilo ništa sumljivo. jel imate neko riješenje za taj problem.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi li probao izbrisati cookie i privremene datoteke...............
skini ccleaner i pocisti malo
Nekoliko razloga su za ovo:
- Moze biti problem ako u tim mapama imas video datoteke i imas neki codec koji pravi thumbnailove za njih
- Moze biti da je problem u datotecnom sustavu. Idi u My Computer desni klik na C: i odaberi Tool---Fix File System Errors (nakon restarta pocinje provjera)
- Ako ni ovo ne pomogne onda idi u Start--RUN i upisi ovo > cmd a u Command Promptu utipkaj ovo sfc /scannow (sluzi za provjeru, verifikaciju i popravak sistemskih datoteka)
Jesam izbrisao sam sve cookie i počistio sa ccleanerom. I dalje bude isto, kad mi se komp upali bude sve u redu nekih 5 minuti ali poslje je sve po starome.
@ lazarus long- da u tim mapama mi se nalaze video datoteke, kako bih moga spriječiti te thubnailove
@ lazarus long- da u tim mapama mi se nalaze video datoteke, kako bih moga spriječiti te thubnailove
Ako imas K-Lite Mega Codec Pack ucini nesto od ovoga:
- Deinstaliraj ili
- Stelaj ga da ne generira thumbnailove za filmove. Problem obicno nastane kada Win Explorer pokusa generirati slicicu za velike filmove (.H264 ili .mkv)
- Ako se ne mozes snaci onda najednostavije je deinstalirati K-Lite Codec i nanovo ga instalirati ali ovog puta odaberu Custom nacin i pazljivo gledaj sto si odabrao. Sada pise na pamet ali u jednom koraku imas za izbor Generate Thumbnails .... ili tako nekako
Hvala Lazarus, evo sad radi kako treba nadam se da će tako i ostati