Problem sa windows eksplorerom u win 7

poruka: 8
|
čitano: 2.921
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Dali mi možete pomoći. Kad Imam otvorenu jednu ili više mapa često mi se dogodi da se explorer zaustavi i zahtjeva resetiranje njega , ne cijelog sustava. I nakon toga opet otvorim mape i sve bude u redu par minuta i kad kliknem desnom tipkom na neku datoteku u mapi ono se opet blokira i explorer se resetira. Skenirao sam sa Eset smart securyti, malwarebytes, superantispyware, hajack this i assasinom. Nije otkrilo ništa sumljivo. jel imate neko riješenje za taj problem.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jesi li probao izbrisati cookie i privremene datoteke...............

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

skini ccleaner i pocisti malo 

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Problem sa windows eksplorerom u win 7

Nekoliko razloga su za ovo:

1. Moze biti problem ako u tim mapama imas video datoteke i imas neki codec koji pravi thumbnailove za njih
  2. Moze biti da je problem u datotecnom sustavu. Idi u My Computer desni klik na C: i odaberi Tool---Fix File System Errors (nakon restarta pocinje provjera)
  3. Ako ni ovo ne pomogne onda idi u Start--RUN i upisi ovo > cmd   a u Command Promptu utipkaj ovo sfc /scannow (sluzi za provjeru, verifikaciju i popravak sistemskih datoteka) 

Naravno da necu imati djece, najvise zbog toga jer znam da bi imali moje gene. Zasto unistavati zivote? by Mentalist
14 godina
neaktivan

Jesam izbrisao sam sve cookie i počistio sa ccleanerom. I dalje bude isto, kad mi se komp upali bude sve u redu nekih 5 minuti ali poslje je sve po starome.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@ lazarus long- da u tim mapama mi se nalaze video datoteke, kako bih moga spriječiti te thubnailove

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2011 12:13 (Aces of Anarchy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Problem sa windows eksplorerom u win 7
Aces of Anarchy kaže...

@ lazarus long- da u tim mapama mi se nalaze video datoteke, kako bih moga spriječiti te thubnailove

Ako imas K-Lite Mega Codec Pack ucini nesto od ovoga:

• Deinstaliraj ili
  • Stelaj ga da ne generira thumbnailove za filmove. Problem obicno nastane kada Win Explorer pokusa generirati slicicu za velike filmove (.H264 ili .mkv)
  • Ako se ne mozes snaci onda najednostavije je deinstalirati K-Lite Codec i nanovo ga instalirati ali ovog puta odaberu Custom nacin i pazljivo gledaj sto si odabrao. Sada pise na pamet ali u jednom koraku imas za izbor   Generate Thumbnails .... ili tako nekako 
Naravno da necu imati djece, najvise zbog toga jer znam da bi imali moje gene. Zasto unistavati zivote? by Mentalist
14 godina
neaktivan

Hvala Lazarus, evo sad radi kako treba nadam se da će tako i ostati

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice