Problem sa USBom zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.123
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem sa USB stickom
Onaj MCaffee antivirus je obrisao 3,4 GB podataka sa pedagogicinog USB sticka jer su bili zarazeni. Kad odem na properties, pise da je 3;4 GB od 4 GB zauzeto, ali kad ga otvorim, vidim samo jedan njen file koji je takodje bio na USB sticku koji je velicine 35 kB. Kojim programom bi to mogla videti? Da napomenem, ukljucila sam da se vide skriveni fajlovi. Hvala unapred. Ako moze resenje sto pre jer joj to sutra moram napraviti.
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Problem sa USBom

Formatiraj ga samo.

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Problem sa USB stickom
Nina13 kaže...
Onaj MCaffee antivirus je obrisao 3,4 GB podataka sa pedagogicinog USB sticka jer su bili zarazeni. Kad odem na properties, pise da je 3;4 GB od 4 GB zauzeto, ali kad ga otvorim, vidim samo jedan njen file koji je takodje bio na USB sticku koji je velicine 35 kB. Kojim programom bi to mogla videti? Da napomenem, ukljucila sam da se vide skriveni fajlovi. Hvala unapred. Ako moze resenje sto pre jer joj to sutra moram napraviti.

Otvori command prompt (start - cmd - enter) i u cmd napiši slovo od sticka, dvotočka, enter. Dakle, npr., G:

Nakon toga, otipkaj attrib -h -s -r *.* i stisni enter. Sad bi svi fajlovi trebali bit vidljivi.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
17 godina
neaktivan
Problem sa USBom
World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice