Problem sa surround soundom u win 7 (k8ns pro)

poruka: 2
|
čitano: 1.105
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

Kolega ima maticnu k8ns pro..ja mu juce rusio sistem (imao je xp, hteo je win 7 )..instaliram mu sve..i instaliram driver za zvuk i sve ostalo..vratim mu komp..kasnije me zove da mu 5.1 sistem ne radi kako treba..tj samo dva zvucnika rade..i taj driver koji sam mu stavio za zvuk, nije isti kao sto je imao, tj fale neke opcije bla bla..obrisem te drivere sto sam ja instalirao i instaliram bas sa cd-a od maticne sve moguce drivere sto ima..posto ima neki wizard koji ti kaze koje moras da instaliras..zaboravio sam napomenut, da sam sve moram da pokrecem preko compatibilty moda, posto ovako samo nije htelo...instaliram te njegove i opet nece..sada ne znam sta da radim, trazim na netu drivere druge neke i nemogu da nedjem..jel neko imao slican problem i da li neko zna nesto ??...da mu vracam xp ili sta..mislim nije mi jasno da radi zvuk a nece 5.1 sistem..hvala unapred

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To sto se desava nema nikakve veze sa zvucnom karticom.I mene je mucio taj problem dok nisam izcackao o cemu se radi.Naime,desnim klikom ides na ikonicu speakers u donjem desnom uglu na toolbar-u,zatim levim klikom na playback devices,zaatim kliknes na speakers,zatim odes na gornju karticu ENHANCEMENTS,tu ti se otvara prozor u kome obelezis SPEAKER FILL i BASS MAMAGEMENT.I to je to,woofer radi,centralni radi,ali surround ne.Ako uspes da ukljucis surround javi.Isto je bitno da ti u opciji CONFIGURE u PLAYBACK bude ukljucen 5.1.

Nadam se da sam ti koliko toliko pomogao.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice