Problem sa slusalicama

poruka: 9
|
čitano: 2.143
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa slusalicama

imam nove slusalice sa mikrofonom kako je moguce da neko sa kime razgovaram cuje zvuk sa mojih slusalica npr pricam preko skaypa i igram cod ovaj sa koji razgovaram  cuje moje pucanje i sve sto radim isto se desava ako pustim muziku logicno je da ako koristim slusalice samo bi ja trebo cuti moze li mi to neko objasnit ??????????????????????????????

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem sa slusalicama

Moj prijatelj ima također sluške i isto mu se to događa i to ti nije nekakva greška, jedino su ti sluške možda malo preglasne.

1.solucija: smanji ton

2.solucija: udalji mikrofon možda ne bude uspio uhvatiti zvuk

3.solucija: izgasi mikrofon kad ne pričaš sa nekim Namigiva

Z-1
15 godina
neaktivan

prijatelj ima iste takve kod njega se to ne desava

17 godina
neaktivan
Problem sa slusalicama

Meni se to dešavalo prije na starom kompu pa sam prčkao po control panelu pa sam uspio nekako,

ali bilo je to davno niti se više nesječam šta sam radio, tako da probaj i ti nešto prčkati ali mislim da moraš prčkati po playback ili tako nešto.

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

prckam danima i nemogu nac rjesenje

16 godina
neaktivan
Problem sa slusalicama

Dakle, odeš u Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> Audio -> gumb Volume u grupi Sound Recording -> smanjiš volumen na manji volumen, sve dok se ne čuje glazba a čuje tvoj glas.

Alternativno ako ti je glas nakon toga pretih možeš smanjiti glasnoću glazbe u slušalicama u korist glasnoće mikrofona (dakle smanjiš glasnoću glazbe, povećaš glasnoću mikrofona i obrnuto).

If a program actually fits in memory and has enough disk space, it is guaranteed to crash. If such a program has not crashed yet, it is waiting for a critical moment before it crashes.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ne pomaze opet se cuje ali tise nije rjesenje

16 godina

Koji ti je OS?

Znam da se negdje na win7 može staviti da isključi sve zvukove osim tebe koji pričaš.

Z-1
15 godina
neaktivan

xp

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice