Problem sa računalom

poruka: 10
|
čitano: 1.597
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problem sa računalom

Evo ovako zvučnici su mi odjednom prestali raditi...i opet se zvuk vratio i nakon nekog vremena opet nestane zvuka i tipkovnica prestane radit.Restarta se PC.Kad sam opet upalio pc uvijek mi trazi da biram verziju OS:Windows Xp i Windows xp tune up backup.Ja trebam odabrat tune up backup al nemogu zbog tipkovnice.Jel to do matične ili necega drugoga.Mozete li pomoci?

Processor: Intel(R) Celeron(R) CPU 2.80GHz Memory: 1024MB RAM Hard Drive: 120 GB Video Card: Radeon X300/X550/X1050 Series Monitor: Plug and Play Monitor Sound Card: HD Audio rear output

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa računalom

ja mislim da je maticna pocela odumirat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa računalom

ili bios nije uredu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa računalom

Na koji ti je nacin spojena tipkovnica.............

The quieter you become, the more you are able to hear...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem sa računalom

Preko onoga ps porta kako vec se zove,a matičnu sam novu kupio ima 6 mjeseci jos ima garanciju 18 mjeseci :)

Processor: Intel(R) Celeron(R) CPU 2.80GHz Memory: 1024MB RAM Hard Drive: 120 GB Video Card: Radeon X300/X550/X1050 Series Monitor: Plug and Play Monitor Sound Card: HD Audio rear output
16 godina
neaktivan
Problem sa računalom

Neznam stvarno do cega je to, al da sam ja na tvom mjestu ponovo bi digao sustav...........

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

A jel mozda do biosa? i kako ga uploadati ako se moze

16 godina
neaktivan

probaj odspojiti zvučnike,pa vidjeti da li onda radi tipkovnica,odspajaj svu periferiju

16 godina
neaktivan
Problem sa računalom

Bios se moze uploadati..........

Ja ti to nikako ne preporucujem jer samo jedan krivi korak i mozes se pozdraviti sa maticnom.............

Flashanje biosa neka ti bude zadnja opcija koju bi ucinio..............

Uglavnom flash se radi sa live cd-a............

Trebas skinut zadnje update za bios od proizvođaca maticne sa interneta............

To onda snimis na prazan cd..........

Ubacis cd resetiras komp............

Daljnje upute pogledas ovdije............

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo updateo sam bios i jos uvijek isti problem.Ima li tko rješenje?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice