Problem sa Ps3 ne prikazuje opcije kad ga upalim

poruka: 9
|
čitano: 5.276
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Play Station 3 ne prikazuje opcije kad ga upalim

Molim vas pomozite mi ako zna ko ubit ce me starci ako saznaju....Pokusao sam prikljuciti net na ps3..i par puta sam pokusavao i kad sam htio izaci prikazalo mi je cekam i kao zablokiralo samo se vidjela slika pozadinska i nije htijelo nista i ono kao talasanje..i ja pokusao ugasiti al nije moglo prikaze mi turn off the sistem al nece da stisne ...i ugasim na dugme iza jer nije htijelo na prijed da se ugasi....nakon sto uplim ponovno pise ps3 kad palim...i ona pozadina ali ne prikazuje opcije nikakve....i ne mogu ga ugasiti....kad ga hocu da ugasim na dzojstik pozadina pocrni.... moram iza  na dugme ono gasiti....jer drukcije ne moze.......

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2011 16:35 (nokia :D).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Play Station 3 ne prikazuje opcije kad ga upal

E drug stvarno si ga zamastio .... ovo je koliko sam ti ja mogao pomoci, a sad je samo pitanje da li ce se netko javiti sa neakvim rjesenjem... Ne znam na kojoj varijanti PS3 radi i da li je ovo softverski problem ili je pak doslo do nekog hardverskog ostecenja no nevjerujem da bi se to moglo desiti .... E dragi Bugovci Nokia i ja se pznajemo tako da sam mu predlozio da trazi pomoc na Bug forumu. Nadam se da postoje Bugovci koji bi znali kako otkloniti nastali problem. S briznjim postovanjem nestrpljivo ocekujemo neakvo rjesenje ....

14 godina

trebalo bi ti pomoci

imas opcija dosta

5 opciju odaberi

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2011 16:41 (herc1988).
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Problem sa Ps3 ne prikazuje opcije kad ga upal

U mene nije taj problem...ne prikazuje mi to crno kad se upali...Pali se normalno pocinje Playstation 3 i kad treba da izbaci opcije nece...kao da treba cekati uvijek ona podloga zelena i to...i kad hocu da stisnem da ga ugasim u sredini tu tipku na dzojstiku....jednostavno pocrni sve i nece da ugasi.....

14 godina
neaktivan

Joojj hvala ti pomoglo mi je...ne znas koliko mi je drago nemogu opisati...hvala ti puno sto si mi pomogao :)

14 godina

vidim da nisi shvatio

to je recovery menu i sve probleme tj problemi sa driverima

mozes rijesiti preko toga recovery menua

u taj recovery menu ne ulazis na normalan nacin kako i palis konzolu

gledaj filmic malo imas ih jos mali milion na youtubeu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Aha shvatio sam evo radi mi Playstation hvala jos jednom :)

14 godina

nema na cemu i drugi put

Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
nokia :D kaže...

Aha shvatio sam evo radi mi Playstation hvala jos jednom :)

.... jesam ti rekao da postoje ljudi koji su se susretali s takvim ili slicnim problemom.... no drago mi je da si naucio i ja se ovom prilikom zahvaljujem drugu koji je pomogao...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice