Problem sa nVidia cpanelom..

poruka: 2
|
čitano: 701
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem sa nVidia cpanelom..

Ne znam sta se desilo ali ne mogu opste da otvorim nVidia cpanel kliknem dole kod sata i pojavi se pescani sat i nista..

A u control panelu ga nema, ima li neko mozda link posto trazim vec sat vremena, od cpanela ili se to dobija kad se instalira drajver za graficku? meni je nvidia 6200 ali na njihovom sajtu ne mogu da nadjem.. Stvarno mi je vazno ako bi neko mogao da postavi link za download..

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Problem sa nVidia cpanelom..
ah0lix kaže...

Ne znam sta se desilo ali ne mogu opste da otvorim nVidia cpanel kliknem dole kod sata i pojavi se pescani sat i nista..

A u control panelu ga nema, ima li neko mozda link posto trazim vec sat vremena, od cpanela ili se to dobija kad se instalira drajver za graficku? meni je nvidia 6200 ali na njihovom sajtu ne mogu da nadjem.. Stvarno mi je vazno ako bi neko mogao da postavi link za download..

- drivere uvijek traži na stranici proizvođača, u ovom slučaju VGA (Asus, Gigabyte, Zotac, MSI, Gainward, PointOfView..) ili generički s nVidijine str. (driveri su isti, sve ih proizvodi nVidia).

- drugi dio problema, nV-6200 ili nv-620, dali je onboard-vga (chipset).. tad tražiš drivere na str. proizvođača MBO.

- ili ostaviš OSu (koji OS?, windows-7??) da automatski instalira, ali tad nema nekih (ponekad) korisnih dodataka, npr control panela..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice