"Problem" nakon instalacije drivera za graficku

poruka: 2
|
čitano: 1.407
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
"Problem" nakon instalacije drivera za graficku

Pozdrav!

Evo ovako:

OS. Win 7 32bit

Ja nikad prije nisam instaliravao nove drivere (mozda mi je neko drugi nekad, naznam) i sad sam odlucio instalirati

novi driver za graficku nvidia geforce 6600 (preko windowsa sam instalirao novog drivera) i sad

nakon instalacije racunalo mi je malo sporije i ne mogu otvoriti neke igre, a kod npr. oobicnog šaha mi ovo pise:

- -

E sad ja zelim sve vratiti onako kako je bilo prije instalacije novog drivera, al neznam kako.

Neznam dali smijem uninstall drivera preko control panela (NVIDIA Drivers)?

Molim nekoga za pomoc.

Moj nickname je sranje, ne sviđa mi se i zanemarite ga.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: "Problem" nakon instalacije drivera za grafick
Games 4 life kaže...

Pozdrav!

Evo ovako:

OS. Win 7 32bit

Ja nikad prije nisam instaliravao nove drivere (mozda mi je neko drugi nekad, naznam) i sad sam odlucio instalirati

novi driver za graficku nvidia geforce 6600 (preko windowsa sam instalirao novog drivera) i sad

nakon instalacije racunalo mi je malo sporije i ne mogu otvoriti neke igre, a kod npr. oobicnog šaha mi ovo pise:

E sad ja zelim sve vratiti onako kako je bilo prije instalacije novog drivera, al neznam kako.

Neznam dali smijem uninstall drivera preko control panela (NVIDIA Drivers)?

Molim nekoga za pomoc.

drivere smijes uninstalirati bez bilo kakve bojazni - uz to ako imas na kompu ukljucenu opciju system restore mozes vratit komp na vrijeme kad ti je radio kako treba i na kraju mozes instalirati najnovije drivere - ugl ako ove uninstaliras bit ce ti sve ok samo podesis rezoluciju u windowsima i to je to

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice