Problem sa microsoft exploderom

poruka: 14
|
čitano: 1.931
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

exploder mi odjednom zatvori i napiše microsoft exploder prestao raditi,pa sam prešao ma mozzilu i sad mi i ona počela prekidat.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
RE: Problem sa microsoft exploderom

Misliš na Microsoft Internet Explorer? Skeniraj MBAM-om. Možda imaš nekog virusa.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina

Exploder lol

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

imam original 7 windovs i nod32 antivirus

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jesi skenirao MBAM-om?

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
18 godina
neaktivan

MBAM nije antivirus.

:)
17 godina

A je li exlploder explorer?Belji se

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
miholjac18 kaže...

exploder mi odjednom zatvori i napiše microsoft exploder prestao raditi,pa sam prešao ma mozzilu i sad mi i ona počela prekidat.

malo jasnija terminologija ne bi bila naodmet. jer po ovome ispada da si windows explorer (file manager) zamijenio mozillom firefox (internet browser-om). ako su posrijedi samo browseri, što misliš pod time počeli prekidat? ne vole se više? razvode se? natovario si ih lošim gorivom pa trokiraju? ili, ako time ciljaš da ti puca veza na internet, onda nikako nije do browsera. i to je sve kaj ti se može zasada reć, obzirom da si pokazao zavidnu razinu elokventnosti Namigiva

16 godina
neaktivan

radio sam sa microsoft internet exploderom 8,internet veza ne puca već on napiše da je internet explodet program prestao sa radom i izbaci ga u sitem.Npr na t-portalu igram belu i on u pola partije jednostavno isključi exploder.Pa sam htio sa microsoftove stranice skinut drugi ali neda ćim pritisnem download on mi ugasi exploder.Pa sam skinuo mozzilu i ona je radila 4 dana bez prekida sada i ona koji put prekine.Da li je do softera ili hardvera ideje i mišljenja.

Moj PC  
0 1 hvala 1
16 godina
miholjac18 kaže...

radio sam sa microsoft internet exploderom 8,internet veza ne puca već on napiše da je internet explodet program prestao sa radom i izbaci ga u sitem.Npr na t-portalu igram belu i on u pola partije jednostavno isključi exploder.Pa sam htio sa microsoftove stranice skinut drugi ali neda ćim pritisnem download on mi ugasi exploder.Pa sam skinuo mozzilu i ona je radila 4 dana bez prekida sada i ona koji put prekine.Da li je do softera ili hardvera ideje i mišljenja.

Da li ti govoriš o Internet Exploreru? Kopiraj log iz HiJackThis-a ovdje da vidimo koje procese imaš pokrenute.

15 godina
neaktivan

Savet: prebaci se na Google Chrome on je najbrzi. Ako ni to ne upali verovatno je malware ili neka slicna napast.

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
bokile kaže...

Savet: prebaci se na Google Chrome on je najbrzi. Ako ni to ne upali verovatno je malware ili neka slicna napast.

zašto da se prebaci kad je evidentno da ima problema sa svim browserima?
trebao bi i mod promjeniti naslov teme
autoru: internet explorer - browser,pretraživač.preglednik
slažem se s deadmanom,što se tiče pokušaja da se dijagnosticira problem

16 godina
neaktivan

jedna memorija mi je u kvaru moram reklamirat izvadio stik memorije i sve radi sada ok

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

onda treba lock

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice