Problem sa grafickom

poruka: 9
|
čitano: 1.271
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
pomagajte

Danas mi je stigla nova graficka amd xfx r7770 1gb ddr5.Znaci grafa radi normalno bez ikakvih problema ali mi u control panelu kaze Standard VGA Graphics Adapter.

To je ako se ne varam zato jer mi driveri nisu instalirani,e sad problem je u tome sto se meni ni ne zele driveri instalirat.Kad ubacim cd od drivera bi se trebo registrirat na njihovu

stranicu  i onda ce sustav automatski prepoznat grafu(tako pise u knjizici),a ja to ne mogu napravit jer po njima meni ne radi net pa se ne mogu regat i to.

Sta da sad radim?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: pomagajte

... {#}

-instaliraj drivere (koji se vjerojatno nalaze na CDu). Nikakva registracija i sl (reklame).

-koji OS? Ako je npr Sedmica, trebala bi sama povuči drivere s interneta, ako imaš liniju.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina
neaktivan
Problem sa grafickom

Imam sedmicu.Instaliro sam ih ja ali ko da nisam,na kraju mi dode ono da pogledam status i pise pod erorr messages Windows version does not support this operation i tako cetiri za redom.

0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa grafickom

Koju verziju Win7 imaš x32 ili x64 ?

Ukratko: CCleaner-deinstaliraj driver koji si instalirao i očisti registry-restartaj komp.

Driver za Win7x64: 7770

Driver za Win7x32: 7770

I Shoot RAW.... smile :-)
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 23:40 (network).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Problem sa grafickom

Imam 32

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Problem sa grafickom

Ma opet niš,da nije možda nešto od grafičke?

0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa grafickom

Prije da su tebi Winsi ukomirani.

I Shoot RAW.... smile :-)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Problem sa grafickom
Pa vrati grafu u trgovinu prije nego sto bude kasno Jer ti to nije nikakav problem u windowsima,vjerojatno je do cd-a
Ttt
12 godina
neaktivan
Problem sa grafickom

Problem se tice igre Farming simulator 2013..

Imam graficku ATI READER 9550, igra nece da mi radi zato sto treba da se nesto nasteluje u Catalistu ,a pre je radila , pa ako neko zna neka se javi

Dragon
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice