Problem sa face-om zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 2.269
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Problem sa face-om

ovako problem je slijedeći: kada se spojim na face bude mi slika nekog čobana u vojničkom odijelu i piše "game over" i počne mi skidati neki pop up, i avast mi kaže da imam trojanca u tom pop-upu i smrznne mi se cijeli komp. Pomoć!!!!!!!!!!!!!

Bendovi: 1. sum 41 2. ACDC 3. sistem of down pjesme: 1. atwa 2. take me down to the paradise city 3. higway to hell
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem sa face-om

Skeniraj SAS-om.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
odjavljen
Problem sa face-om

Kako se spaja na to lice?

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Problem sa face-om

@Weky

Kako točno misliš da se spaja na to lice?????

Bendovi: 1. sum 41 2. ACDC 3. sistem of down pjesme: 1. atwa 2. take me down to the paradise city 3. higway to hell
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

@Weky

Kako točno misliš da se spaja na to lice?????

Weky pokušava biti duhovit (face = eng. lice)

pretpostavljam da govoriš o Facebooku i avast ti dobro govori. Skeniraj komp i izbriši viruse i pazi što skidaš (virusi obično dolaze u onim sranjima tipa "saznaj kako hackirati nečiji profil" i sl.)

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 13:32 (i542).
17 godina
neaktivan
možd da probaš safe mod, pa malwarebytes-om skenirati?
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina

MBAM nije preporučljivo koristiti u Safe Modu - u tome je bolji SAS. Uz to, u njegovom slučaju nema potrebe ići u Safe Mode budući da mu se zamrzne komp samo kada se "spoji na face".

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
17 godina
neaktivan
Problem sa face-om

mbam se može  i smije pokretati u safe modu,ako bi ga kojim slučajem malware blokirao,onda je tu sas..ali slažem se da u ovom slučaju za to vjerovatno nema potrebe..
inače je uvijek preporučljivo skenirati prvo s mbam,jer je jednostavno bolji skener/čistač

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 14:28 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa face-om

Reinstall browsera će vjerojato upalit,probaj,ništa te ne košta.Naravno,nakon što skeniraš

This world is spinning around me, this world is spinning without me, every day sends future to past, every breath leaves one less to my last - DT

0 0 hvala 0
16 godina
seneka kaže...

mbam se može  i smije pokretati u safe modu,ako bi ga kojim slučajem malware blokirao,onda je tu sas..ali slažem se da u ovom slučaju za to vjerovatno nema potrebe..
inače je uvijek preporučljivo skenirati prvo s mbam,jer je jednostavno bolji skener/čistač

Pročitao sam na MBAM-ovim stranicama da ga nije preporučljivo koristiti u Safe Modu. Neodlučan

17 godina
neaktivan
pročito ja da nije preporučljivo OC proc ;P šalim se ;)
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
17 godina
neaktivan
Problem sa face-om

Hrpa tema o fejsu.

Piši u neku od postojećih.

World Championships: 7, GP started: 263, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,407

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice