ovako problem je slijedeći: kada se spojim na face bude mi slika nekog čobana u vojničkom odijelu i piše "game over" i počne mi skidati neki pop up, i avast mi kaže da imam trojanca u tom pop-upu i smrznne mi se cijeli komp. Pomoć!!!!!!!!!!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako se spaja na to lice?
@Weky
Kako točno misliš da se spaja na to lice?????
@Weky
Kako točno misliš da se spaja na to lice?????
Weky pokušava biti duhovit (face = eng. lice)
pretpostavljam da govoriš o Facebooku i avast ti dobro govori. Skeniraj komp i izbriši viruse i pazi što skidaš (virusi obično dolaze u onim sranjima tipa "saznaj kako hackirati nečiji profil" i sl.)
MBAM nije preporučljivo koristiti u Safe Modu - u tome je bolji SAS. Uz to, u njegovom slučaju nema potrebe ići u Safe Mode budući da mu se zamrzne komp samo kada se "spoji na face".
mbam se može i smije pokretati u safe modu,ako bi ga kojim slučajem malware blokirao,onda je tu sas..ali slažem se da u ovom slučaju za to vjerovatno nema potrebe..
inače je uvijek preporučljivo skenirati prvo s mbam,jer je jednostavno bolji skener/čistač
Reinstall browsera će vjerojato upalit,probaj,ništa te ne košta.Naravno,nakon što skeniraš
mbam se može i smije pokretati u safe modu,ako bi ga kojim slučajem malware blokirao,onda je tu sas..ali slažem se da u ovom slučaju za to vjerovatno nema potrebe..
inače je uvijek preporučljivo skenirati prvo s mbam,jer je jednostavno bolji skener/čistač
Pročitao sam na MBAM-ovim stranicama da ga nije preporučljivo koristiti u Safe Modu. 
Hrpa tema o fejsu.
Piši u neku od postojećih.