Problem s Biosima

poruka: 4
|
čitano: 741
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s Biosima

E ovako ja nisam neki ekspert za PC-em imam jedno pitanje !! kad palim komp jednostavno mi preskoci onaj dio di mogu uc u biose ako me razumijete !! kad stisnem tipku za paljenje bude crn ekran par sec i onda pocne loading win!! moze neko pomoc kako da dodem do biosa hvala!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s Biosima
Dogmadgo kaže...

E ovako ja nisam neki ekspert za PC-em imam jedno pitanje !! kad palim komp jednostavno mi preskoci onaj dio di mogu uc u biose ako me razumijete !! kad stisnem tipku za paljenje bude crn ekran par sec i onda pocne loading win!! moze neko pomoc kako da dodem do biosa hvala!!!

Koja ti je maticna?

16 godina
neaktivan
Dogmadgo kaže...

Probaj: DEL, ili neku od funkcijskih tipki, cesto bude F2

To sto je ekran crn je vjerojatno do toga sto se monitor jos nije upalio pa se ne vidi POST tekst, probaj lupati tipke dok je ekran jos "crn"...

i nisu BIOSI nego BIOS, naime svako racunalo ima samo jedan... ;)

How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 15:01 (rustweaver).
16 godina
neaktivan

hvala pomoglo je lupkanje hheheh!!! ok BIOS hehe!! ty jos jednom!! moze kljucaj temu(oduvijek sma to htio rec) ili brisi sta li vec xD

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice