"prebačeni" programi

poruka: 2
|
čitano: 689
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
"prebačeni" programi

OK ljudi imam mali problemcic i ja mislim da skoro svi znaju kako ga rijesiti osim mene sivonje naravno...

Znaci na starom PC-u sam imao COD WaW i sad ga prodajem (PC), a neznam di mi je DVD, pa sam kopirao folder od igre na WD essentials i prebacio ga na novi PC.

Prebacio se bez patcheva, i sad kad idem patcheve instalirati nemogu jer mi piše da nije WaW uopce instaliran, a ja ga igram bez problema.

Molim vas da ako znate mi objasnite{#}

eee...kuda ovaj svijet ide...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
"prebačeni" programi

Prilikom instalacije igrica i programa najčešće se u registry od windowsa upišu i neki ključevi vezani za tu igru (npr putanja na disku, cd-key, ...). Kada si kopirao igricu sa staroga kompa ti si prekopirao samo instalacijski folder. Potrebno je pronaći sve key-eve u registry-u vezane za tvoju igru na starom kopjuteru i ekstraktirati ih. Nakon toga ih treba staviti u registry od novoga kompjutora. To bi vrlo vjerojatno rješilo problem toga da javlja da igrica nije instalirana, jer u biti ona stvarno nije na tim windowsima (nedostaju registry unosi). Ako su različiti windowsi (bilo verzija ili 32-64 bita) može se dogoditi da ovaj postupak neće raditi.

Moj prijedlog ti je da skineš ponovno igricu sa torrenta pošto si izgubio instalacijski dvd i instaliraš je sa orginalnim key-em ponovno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2011 18:28 (Moth).

2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice