PowerCinema 5 Instalacija?

poruka: 1
|
čitano: 1.902
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
PowerCinema 5 Instalacija?????

Ovako stvari stoje uzeo sam Gigabite U7000 Dvb-t usb prijemnik i normalno kako to vec ide instalirate drivere za prijemnik te daljinski upravljac i onda ja krenuo instalirati Powercinema preko kojeg se gleda program kad instalacija krene ali prijavljuje da nema dovoljno prostora na disku te da izaberem drugi disk ali ja na disku C imam 15gb slobodnog prostora, uz njega imam jos dvije particije  E i F na kojima ima prostora koliko hoces ali to nije bitno. Ovo mi se cini vrlo cudnim posto mi se to nikad nije dogodilo od kad koristim Xp pa si mislim mozda je Xp posandrcal pa nece instalirat vece programe pa sam ja instalirao onak bezveze za pokus Powerdvd kojeg ne koristim a koji je jos i veci i on se instalirao na c particiju normalno bez problema pa misad nije jasno u cemu je stvar s powercinema zasto prijavljuje da nema prostora jer u uputama za taj Dvb-t pise da treba minimalno 1gb za instalaciju svega potrebnog a ja imam 15gb mjesta ali on nece. Jel neko ima slican problem ili ga je mozda imao pa zna u cem je problem jer ovo je stvarno bedasto!!!Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice