Pomoć - instalacija linuxa pokvarila windows boot

poruka: 8
|
čitano: 1.980
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Sje*ao sam si komp! Molim pomoć!

ovako sve je počelo jutros. Ja idem poraniti da instaliram ubuntu. Instalira mi se ali mi se nije svidio. I sad ja ga idem obrisat i nešto pođe po zlu! I ja sad nemogu upalit winse!Plačkaže da nemože naći boot.ini. Jel mogu nekako izbrisat winse a da mi ostanu podaci koji su mi važni za posao!!!!!!!! Molim pomć!

P.S. Nemogu upaliti ni ubuntu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Sje*ao sam si komp! Molim pomoć!

Ne bini, nisi izgubio windowse, samo si master boot record malo razj***.

Može se to restorati, izguglaj fix MBR itd i naći ćeš 1000 rješenja.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imas na hirens boot cu puno alata za popravit mbr..

a mozes i ovako ako imas xp podigut sa cda, u recovery consuli,kucat fixboot,ili fixmbr.

ako imas sedmicu,ili vistu,podignut sa cda onda idi na repair computer,i tamo ima opcija za popravak mbr.

1 0 hvala 0
17 godina

ubuntu je live distra, što znači da si mogao ubaciti cd, podići ubuntu i isprobati ga bez da išta instaliraš na disk. izvadiš cd s ubuntuom, resetiraš komp i vratiš se na windowse. ali zašto bi bilo jednostavno ....

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pomoć - instalacija linuxa pokvarila windows b
hrvooje kaže...

ubuntu je live distra, što znači da si mogao ubaciti cd, podići ubuntu i isprobati ga bez da išta instaliraš na disk. izvadiš cd s ubuntuom, resetiraš komp i vratiš se na windowse. ali zašto bi bilo jednostavno ....

Genijalno i tako tocno..........

@Za autora, ako te zanima brisanje windowsa bez da brises svoje datoteke potrazi temu "Windows (how to)".......

The quieter you become, the more you are able to hear / where there is a shell , there is a way...
15 godina
neaktivan

E ovo ja zovem ironijom. Cool

---

@luxxxfromhell, vidim da si još neiskusan u ovim stvarima, pa preporučam da se držiš Windows CD/DVD-a za popravak. Baci oko na ovo ili još bolje ovo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
RE: Sje*ao sam si komp! Molim pomoć!
luxxxfromhell kaže...

ovako sve je počelo jutros. Ja idem poraniti da instaliram ubuntu. Instalira mi se ali mi se nije svidio. I sad ja ga idem obrisat i nešto pođe po zlu! I ja sad nemogu upalit winse!Plačkaže da nemože naći boot.ini. Jel mogu nekako izbrisat winse a da mi ostanu podaci koji su mi važni za posao!!!!!!!! Molim pomć!

Sve ces rijesiti u par minuta kako su ti kolege vec rekli.....samo nemoj nist brisat ili sta ja znam sta si vec napravio. Ako su podatci na "C" disku gdje je i OS onda je to malo neodgovorno, ali 99% da ce sve ostati na Win kako je i bilo.

No ono sto me zanima je sta ti se nije svidjelo na Ubuntu....ako nije neka tajna? Meni je osobno to najdrazi OS, ali svatko nest voli....

P.S.

Vlad0 -> zanimljiva slika sa avatara, ti je to na poslu ili si samo pokupio sliku sa neta?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 13:06 (win32).
15 godina
neaktivan
RE: Sje*ao sam si komp! Molim pomoć!
win32 kaže...
luxxxfromhell kaže...

Sve ces rijesiti u par minuta kako su ti kolege vec rekli.....samo nemoj nist brisat ili sta ja znam sta si vec napravio. Ako su podatci na "C" disku gdje je i OS onda je to malo neodgovorno, ali 99% da ce sve ostati na Win kako je i bilo.

No ono sto me zanima je sta ti se nije svidjelo na Ubuntu....ako nije neka tajna? Meni je osobno to najdrazi OS, ali svatko nest voli....

P.S.

Vlad0 -> zanimljiva slika sa avatara, ti je to na poslu ili si samo pokupio sliku sa neta?

neznam ali se još nemogu naviknuti tak da zato mi se nije svidio

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice