Poklapanje 2 wirelessa

poruka: 8
|
čitano: 2.204
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Poklapanje 2 wirelessa

Imam jedan problem, poklapaju mi se 2 wireless signala pa hvatam samo onaj koji ima bolji signal. Kradem internet od komisija {#}, kada ovaj sa boljim signalom iskljuci wi fi odasiljac, hvatam drugi wi fi sa dosta vecom brzinom ali slabijim signalom. Interesuje me da li bi mogao namjestiti da biram na koji cu se povezati cak kad su oba ukljucena, tj da ih vidim posebno ?

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Poklapanje 2 wirelessa

-sad ti je uklučena opcija automatic.. pogodi koja bi bila suprotna, manual. Disconnectaj se i to je to, tad se ručno connectaš na mrežu koju želiš.

btw, pozdravi komšije...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 22:32 (ihush).
13 godina
neaktivan
Poklapanje 2 wirelessa

Druze koristim win 7, evo vidis kakvo je stanje jednostavno ne vidim 2. mrezu dok je ovaj wi fi upaljen. Evo pozdravaljaju i oni tebe {#}

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina

-mreža koja je 'connected', desni klik, 'disconnect'.. i pod opcijama za tu mrežu odznači automatsko spajanje kad je mreža u dometu. Isto napraviš na drugoj mreži.

-tad ručno spajaš od dostupnih mreža, desni klik, connect.

-sve za wlan imaš pod networking, manage wireless networks..

13 godina
neaktivan
ihush kaže...

-mreža koja je 'connected', desni klik, 'disconnect'.. i pod opcijama za tu mrežu odznači automatsko spajanje kad je mreža u dometu. Isto napraviš na drugoj mreži.

-tad ručno spajaš od dostupnih mreža, desni klik, connect.

-sve za wlan imaš pod networking, manage wireless networks..

ne znam da li si me razumio, ja vidim samo jednu mrezu a imaju 2 HG530 , kad je ovaj sa boljim signalom ukljucen ne vidim ovog losijeg uopste, isto kao da je iskljucen ali nije

13 godina
neaktivan
Poklapanje 2 wirelessa

ovdje se vide http://prntscr.com/293ofe ali kad se povezujem ne vidim ovu prvu

0 0 hvala 0
17 godina

-na tom mjestu se ne podešava ovo što tražiš... ako si već nešto mijenjao, to je razlog. Obriši sve i kreni od početka, samo postaviš ručno spajanje umjesto automatskog i imat ćeš obje mreže po izboru...

13 godina
neaktivan
ihush kaže...

-na tom mjestu se ne podešava ovo što tražiš... ako si već nešto mijenjao, to je razlog. Obriši sve i kreni od početka, samo postaviš ručno spajanje umjesto automatskog i imat ćeš obje mreže po izboru...

Znam ja da se tu ne podesava , vec sam ti htio pokazati da imaju 2 ista signala, nista onda cu jedino dizati sistem pa cu vidjeti kako ce biti

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice