Opet problemi :( audio

poruka: 3
|
čitano: 921
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Opet problemi, mislio sam da sam ih se riješio ali sa sedmicom opet problemi :(. Sada se radi o zvuku. Naime imam Windows 7 i sve radi ok dok ne odem u neku igru, kao FIFA 10. Onda dolaze problemi, zvuk svakih 15-tak sekundi postane (kako bi englezi rekli) "Choppy", dakle kao kada igra šteka samo što je ovdje u pitanju zvuk. I tako u svakoj igri brejka zvuk. Imam integrirani zvuk Realtek ALC889A @ ATI SB700 - High Definition Audio Controller ali kada odem u device manager, pod tabom hardware piše da je i za Device i za Controller, manufacturer: Microsoft. Kako to, kada je od Realteka? Imam duplo devicea i duplo kontrolera. Jedan conttroller je: PCI bus 1, device 0, function 1 ,drugi: PCI bus 0, device 20, function 2 ,pokušao sam isključiti jedan i drugi zbog sumnje da su u konfliktu, no koji god da sam isključio ostao sam bez zvuka. Mislio sam i da mi razni taskovi usporavaju računalo, no pogasio sam apsolutno sve i dalje šteka. Što da radim, jesam mogao komprimiranim zrakom "pokvariti" integrirani čip ili sedmica zaje****? Gdje je problem? Nije valjda da moram kupovati zvučnu karticu, i dali bi to uopče riješilo problem? Molim pomoć, hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Pokušao sam instalirati i drivere za Realtek, ali mi na početku instalacije javi grešku:

Kod greške:    -5004 : 0x80070005
Informacija o greški:
>SetupDLL\SetupDLL.cpp (3093)
pAPP:Realtek High Definition Audio Driver
PVENDOR:Realtek Semiconductor Corp.
PGUID:f132af7f-7bca-4ede-8a7c-958108fe7dbc
$11.50.0.42618
@Windows XP Service Pack 2 (2600) BT_OTHER 64863.60505

Tako da nemogu ništa instalirati i nikako napraviti update. Kada pokušam napraviti update controllera ili devicea u Windowsu on kaže da su up to date. Što da radim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

dali ti se to dešava u svim igrama ili samo u određenim ?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice