Office 2007 i podcrtavanje rijeci

poruka: 3
|
čitano: 3.749
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Office 2007 i podcrtavanje rijeci

ne znam jesam li glup ili sta, ali word mi jednostavno podcrta sve rijeci kao gramaticki neispravne ili krivo napisane. toliko sam vec isfrustriran njim d abi onog koji ga je napravio nabio na.... kako da hebeno iskljucim to, odnosno da mi podcrta SAMO neispravne rijeci, a ne sve?!?!? instalirao sam hrv pack i odabrao ga, ali on i dalje hebeno po svom!!!!

EDIT: ovak, skuzio sam da je sve ok kada otvorim novi dokument i pocnem ispocetka, ali kad otvorim vec postojeci (koji je rađen na drugom kompu i vjerojatno s engleskim rijecnikom) podcrtava mi sve rijeci...

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 23:19 (Idealist).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Office 2007 i podcrtavanje rijeci
Idealist kaže...

ne znam jesam li glup ili sta, ali word mi jednostavno podcrta sve rijeci kao gramaticki neispravne ili krivo napisane. toliko sam vec isfrustriran njim d abi onog koji ga je napravio nabio na.... kako da hebeno iskljucim to, odnosno da mi podcrta SAMO neispravne rijeci, a ne sve?!?!? instalirao sam hrv pack i odabrao ga, ali on i dalje hebeno po svom!!!!

U Wordu Hrvatski jezik treba postaviti za zadani:

Datoteka>Mogućnosti>Jezik>Jezik za uređivanje, klikni na Hrvatski jezik (ako imaš instaliran) i potvdi klikom na gumb "postavi za zadano".

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 23:20 (Hardwhelper!!!).
16 godina
Re: Office 2007 i podcrtavanje rijeci

aaaaa, konacno sam skuzio. dakle:

Review->Set language->default->OK!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice