Odjednom problemi sa zvukom

poruka: 17
|
čitano: 3.662
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Odjednom problemi sa zvukom...

OS je Win7, pocelo je u nedjelju ujutro..

Pokrenem video (avi) preko BSplayer nema zvuka, dok OS sam po sebi ima..pustim pjesmu na winampu, ima zvuka, upalim cod mw2 multi i on takoder ima zvuka...

Pobrisem BS,resetiram racunalo i skinem novi, skinu ce codeci al zvuka i dalje nema..nakon toga skinem k-lite, media player codec pack 3.9.6 i codec pack sa divix.com..

Prvo probam k-lite, pokrenem video u media playeru i dobijem (Server execution failed) error.

Probam ostala 2, takoder isti ucinak..Ponovo pobrisem BSplyer i instaliram novi ali i dalje ima slike al zvuka ne.

Skinem crackani BS ali nista...skinem GOMplayer, takoder slike ima al zvuka ne..sad vec polako lud skidam VLC, instaliram ga i kad ono ima zvuka,slike,sve radi WTF -.-

Reko ok, sad nek radi tak pa cu malo googlat i mozda nadem rjesenje pa necu morat formatirat.

Ocistim registry, pobrisem sve nepotrebne gluposti sa kompa, skeniram ga za sve zivo, pobrisem drivere od zvucne i stavim nove, defragmentiram diskove onak usput ali ucinak nula bodova, problem je i dalje tu.

I sve bi ja to jos nekako i pustio da radi tako kako radi ali maloprijem pokrenem CoD Waw single i nema zvuka -.-

Probam otvorit Device menager al ne mogu, desni klik na desktopu/screen resolution (No such interface supported) isti error i za personalize..

Jel se netko susreo mozda sa slicnim problemom? Neke ideje mozda?

The best way to be boring is to leave nothing out.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 0:21 (Sale_ds).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Odjednom problemi sa zvukom...

Moze biti neki virus, a ako imas antivirus, moze se desiti da ti se konstantno neki trojanac ubacuje ili aktivira, pa ga AV brise, a prilikom brisanja, mozda jos nesto pobrise. Probaj da uradis full scan, a zatim iskljucis AV i reinstaliras sve ovo problematicno sto si gore naveo. Nakon toga bi moglo proraditi, a ako ne, uvijek ti ostaje varijanta da reinstaliras masinu. Vjerovatno ce ti KM Player i VLC raditi uspjesno, jer koriste svoje drivere, osim ako ti to ne promijenis.

Javi kako je ovo proslo, prije nego sto reinstaliras masinu.

Pozdrav,

Miroslav

15 godina

Da, vjerojatno je tvoj problem uzrokovan virusom. Da bi to provjerio, skini MBAM, napravi update, skeniraj, pobriši ako nešto pronađe i odmah restartaj komp ako te zatraži. Ako MBAM ništa ne pronađe (ili pronađe, ali zvuka još uvijek nema), morat ćeš napraviti sljedeći postupak: zatvori sve otvorene programe i klikni na Start -> Run -> upiši regsvr32 urlmon.dll  i klikni na OK. Trebalo bi javiti poruku da je postupak uspješan. Ako problem ostane, ponovi postupak, samo urlmon.dll zamijeni sljedećim nazivima datoteka:

• Shdocvw.dll
  • Actxprxy.dll
  • Oleaut32.dll
  • Mshtml.dll
  • Browseui.dll
  • Shell32.dll 
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina
neaktivan

skeniro sam ga vec sa avastom, s&d i adaware,,reg ocistio sa uniblue registry boosterom :/

budem sad probao jos sa mbam'om pa cemo vidjet sta dalje..

nije meni tolko do zvuka u videu kad radi preko vlc'a vec sto ne radi u nekim igrama i neke stvari u control panelu nemogu pokrenut -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Odjednom problemi sa zvukom
Sale_ds kaže...

skeniro sam ga vec sa avastom, s&d i adaware,,reg ocistio sa uniblue registry boosterom :/

Avast je ok, zastarjelog S&D-a možeš zamijeniti MBAM-om, a Ad-Aware-a SAS-om. Također, Uniblue-ov Registry Booster može napraviti više štete nego koristi, zato ga makni i stavi Glary Utilities.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina
neaktivan

moram priznat da nisam bas u toku sa unistavacima gamadi u danasnje vrijeme..ovo koristim od kad znam za sebe pa cu isprobat preporuke :p

a sto se tice uniblue rg boostera nemrem rec da sam imao problema s njim, a cistio sam tone kompova sa njim :) al takoder isprobam preporuku

hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 12:27 (Sale_ds).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
deadman kaže...

Da, vjerojatno je tvoj problem uzrokovan virusom. Da bi to provjerio, skini MBAM, napravi update, skeniraj, pobriši ako nešto pronađe i odmah restartaj komp ako te zatraži. Ako MBAM ništa ne pronađe (ili pronađe, ali zvuka još uvijek nema), morat ćeš napraviti sljedeći postupak: zatvori sve otvorene programe i klikni na Start -> Run -> upiši regsvr32 urlmon.dll i klikni na OK. Trebalo bi javiti poruku da je postupak uspješan. Ako problem ostane, ponovi postupak, samo urlmon.dll zamijeni sljedećim nazivima datoteka:

• Shdocvw.dll
  • Actxprxy.dll
  • Oleaut32.dll
  • Mshtml.dll
  • Browseui.dll
  • Shell32.dll 

mbam je naso par komada i sve je obrisano al je problem jos prisutan, a na Shdocvw.dll, Mshtml.dll, Browseui.dll

sam dobio errore...

Shdocvw.dll Shdocvw.dll
Mshtml.dll Mshtml.dll
Browseui.dll Browseui.dll
15 godina
neaktivan

Jel ti uopste imas onu ikonicu za podesavanje zvuka pored sata itd.. ?

15 godina
neaktivan

kakve veze ima ta ikona sa bilo cime?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 13:30 (mirgef1).
15 godina
neaktivan
kod mene je djelomican problem sa zvukom, procitaj sve do kraja..
a ikonu sam ja maknuo jer sam imao kontrole na misu..

deadman..stari, jesi ti napravio onaj scan..?

ja sam zaspo na stolcu cekajuci i gledajuci onu budalu od sanadera LOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

format C?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
deadman kaže...
Sale_ds kaže...

Avast je ok, zastarjelog S&D-a možeš zamijeniti MBAM-om, a Ad-Aware-a SAS-om. Također, Uniblue-ov Registry Booster može napraviti više štete nego koristi, zato ga makni i stavi Glary Utilities.

Tako je, Registry Booster je previše agresivan alat. Već mi je pravio određene pisdarije  i tako je završio karijeru na mom kompujuteru.

Radio, ne radio, svira radio!
15 godina
Sale_ds kaže...

deadman..stari, jesi ti napravio onaj scan..?

Došlo je na 40%, pronašao je 2 malwarea, ali sam ga prekinuo s obzirom da ćeš reinstalirati windowse.

Kada to napraviš, stavi Avasta free + ClamAV (njega samo podesi na Blocking Mode: Settings -> Blocking Mode On) + WOT. MBAM-om možeš povremeno skenirati (obavezno prije skeniranja napravi update).

15 godina
neaktivan

mislim da je komp sad cist ko suza...

jeli moguce poskidat one dll filove koji su mi izbacivali errore i stavit ih tam kam idu (predpostavljam system32)?

mozda bi to vratilo kontrolu nad personalizacijom, rezolucijom i device menagerom, a mozda i zvuk u bs'u?

'edit - nula bodova, dll'ovi ne fale samo nes ne stima sa njima, a ovi koje sam poskido su iz 2004 lol

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 8:12 (Sale_ds).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam osjecaj da ti reinstalacija Windowsa ne gine..

Jel mozes probati da ubacis Windows cd i uradis repair? To bi ti moglo srediti dll-ove (kao sto je meni u 2 navrata..).

15 godina
neaktivan
probao sam upgrade al mi kaze da nema dosta mjesta na disku (13GB) LOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice