Skinuo sam nod32 kao ono trial 30 dana,i sad nasao sam onaj kod za aktivaciju,odem na username setup ukucam username i pass,i nista se ne desava,stoji ono tamo 30 dana
imam xp,i ova nova verzija noda 4
Skinuo sam nod32 kao ono trial 30 dana,i sad nasao sam onaj kod za aktivaciju,odem na username setup ukucam username i pass,i nista se ne desava,stoji ono tamo 30 dana
Deinstaliraj NOD32 i stavi Avast ili Aviru free.
Slažem se s deadman,nevalja ti fix za antivirusni,rađe stavi free antivirus,avast ili aviru oba su odlična
deinstaliraj s revom idi na advanced option, instaliraj mse bolji je od avasta i ne usporava komp kao avast.
avast opće ne usporava komp,on je meni odličan av
avast 5 free ima preko 80 MB za razliku od mse koji ima 14 MB na hard disku.
avast je težak i glomazan usporava lap, a detekcija virusa mu nije nešto. nakon full scana nije mi našao ništa, pokrenem mse i nađe mi virus kojeg sam odmah i uklonio.
Sorry ali što si očekivao od nekog fixa, generičkog keya ili cracka. Pa dajte ljudi shvatite da je originalna licenca najbolja i jedina koja osigurava normalan rad softwarea bilo ona dobivena kupnjom za 1 PC ili za više PC -a ili dobivena kao potuno legalna na nekim promocijama. Sve ostalo može i raditi ,ali sam gotovo siguran sa oko 99 %, ne radi dobro i može izazvati ponekad i veće probleme. Zato ljudi ako ne možete ( što je u redu ) ili ne želite platiti koristite free verzije u bezbroj odličnih kombinacija koji se mogu pročitati u postovima ne samo vezanim za ovu temu nego i u mnogim drugim slične tematike.