Nizak diskovni prostor-greška na Windovsima?

poruka: 25
|
čitano: 5.307
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Nizak diskovni prostor-greške na Windovsima?

Zadnjih desetak dana mi  kada otvorim mnoge stranice  na IE  , kada sam  na internetu  javlja  mi poruku da imam nizak  diskovni prostor- 3,5 Gb ,a da je 243 Gb zauzeto? Mada moj laptop  HP 625 ima   tvornički 320 Gb ( kolko se sjećam)

Kaže iza toga da trebam popraviti greške u Windovsima? ( ili tako nešto...sada nisam kod kuće pa pišem po sjećanju)

Mada kada uđem u computer i gledam koliko ima  prostora u hard memoriji mi javlja da u C: disku ima 40 Gb , a u D.disku 17 Gb!

Primjetio sam to najčešće kada otvaram stranica tipa onlinefilmova (ifilmovi.net, isl.) ili sportske online programe.

Da li ste znali nailaziti na ovakve poruke i šta se može napraviti oko toga, šta  bi moglo biti na stvari...šta pokušati u upravlja.ploči,  toolsima, mogućnostima ili gdje već ( laički,amaterdski bez neke posebne aparature)?

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Molim moderatora da ako  tema ne pripada ovdje da je prebaci drugdje...vidim da ima podforum Internet i Windovsi...

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Mozda ovo, vidis u slici ono "disk space to use", to je cache ali ne znam ako imas prostora a kad gledas online film ti javlja da nemas nesto je tako, jer film da bi pogledao on se mora skinuti ali ne u downloads, ne zanm gdje i kako, mozda u neki temp od IE koji je ocito ogranicen

Ludwig van Beethoven, your beautiful music lives forever
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 16:35 (layman).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Nizak diskovni prostor-greška na Windovsima?
hrlehrki2 kaže...

Molim moderatora da ako  tema ne pripada ovdje da je prebaci drugdje...vidim da ima podforum Internet i Windovsi...

- Probaj proskenirat računalo sa Malwarebytes, Hitman pro.

- Počisti disk i registry sa CCleanerom.

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM. Hvala :D ------
14 godina
neaktivan
layman kaže...

Mozda ovo, vidis u slici ono "disk space to use", to je cache ali ne znam ako imas prostora a kad gledas online film ti javlja da nemas nesto je tako, jer film da bi pogledao on se mora skinuti ali ne u downloads, ne zanm gdje i kako, mozda u neki temp od IE koji je ocito ogranicen

našao sam to

u koraku 2 kod mene  nema kvačice na Delete browsing history on exit...da li da potvrdim to sa kvačicom ili ostavim po deafoltu bez kvačice u prozorčiću?

Kad sam u koraku 4 potvrdio WIew files onda mi je dalo popis , ali ne kao na  oglednom primjeru nego u obliju ikonica ( nekih cca 25-30 ikonica,prve tri nisu bile u boji nego  textualne)

šta da radim sa tim popisom?kakoda znam tko je uljez i trebam li  brisati koju ikonicu?

INAČE SAMO DA NAGLASIM relativno čestom brišem  cashe ca CC CLENEROM (imam ga ugtrađenog ) , ali  često  brzinski preko tipki Ctrl-shift- Delete preko tastature

nisam baš shvatio iz  tutorijala šta točno treba da uradim ili na šta posebno paziti?

14 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
hrlehrki2 kaže...

- Probaj proskenirat računalo sa Malwarebytes, Hitman pro.

- Počisti disk i registry sa CCleanerom.

relat.često čistim sa CC Clenerom , i registry čistim poslije ANlyse  sa Fix it all  ...i preko tastature sa ctr-sh-delete često brzinski ako nešto šteka isl.

skeniram sa  ugrađenim AVAST  odličnim av programom

evo danas sam ga skenirao u cijelosti ( ne brzi način) i našao mi je 3 zaražena  sa uputom da premjestim u kavez

našao je u C: Usersima...3  zaražena sa VISOKOM prijetnjom , pod nazivom: JS: Agent-cfi (Expl)...sve tri prijetnje se zovu JS  Agent

Ako vam pomaže  točno šta piše u cijelosti na skeniranju mogu vam točno prepisati

ne znam jel mi pametno ugrađivati uz AVAST i taj Malwarebytes jer sam primjetio da često kada ugrađujem neki "zeznutiji" program da mi pošeremeti ostale difoltne postavke , da mi izmjeni izgled google  stranice  i postavi neke svoje dodatke, te uspori rad komjutera, pa onda taj ugrađeni program  moram deinstalirati i vraćati na početne postavke

mislim ako si dosta uvjeren da mi taj Malwarebytes može pomoći ja ću ga ugraditi  (samo nekak sam mišljenja da mi uz sve ove  av programe neće nešto više pomoći tj. da nije puno  bolji??

EDIT: DA NAPOMENEM I OVO : Kada otvaram sportske  online stranice  ( usagoals.com npr. za online prenose utakmica) često mi iskače poruka u dijal.okviru: OUT OF MEMORY AT LINE 48!

Šta ta poruka ukazuje...na koje moguće greške?

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 21:59 (hrlehrki2).
16 godina
odjavljen
Re: Nizak diskovni prostor-greške na Windovsima?

Viđao sam na nekim stranicama banner s takvim tekstom. Probaj instalirati adblock.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
12 godina
neaktivan

Malwarebytes Anti-Malware (besplatna verzija) ti ne zaštićuje računalo kad si online.njega koristiš za skeniranje računala i čišćenje od malware,tako da ga možeš slobodno skinuti-nečeš imati nikakvih problema

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Nemam niti ja te kvacice.

probaj naci video gdje ti je dolazila ta obavjest o malom prostoru na disku, pa ga gledaj dok ti opet ne dođe, zatim u koraku 2 iz linka klikni na delete pa na settings i onda view files da vidis je li obrisao, ako nije obrisi sve iz prozora.

Nakon toga pokusaj opet gledati isti video, ako opet dođe isto pokusaj u koraku 3 postaviti disk space to use na 250 mb, pa ako i to ne pomogne onda nije u tome problem vec u necem drugom...

E da, mozes pokusati obrisati i C:/users/user/appdata/local/temp (ne folder nego samo ono u njemu) ali vjerojatno je to vec ccleaner obrisao

Ludwig van Beethoven, your beautiful music lives forever
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 21:40 (layman).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jučer mi je neke sajtove , ako nije mogai na IE  učitavao na Mozzilli i  obratno

danas  mi ne učitava ni na jednome

ugradio sam adblok( ABP za IE)

ugradio sam i najnoviju apdejtanu javu jer mi je kod učitavanja  online filmskih sajtova gubilo ekran i iskakalo mi je da ugradim apdejt  JAVE  ( mislim  da je  bila verzija 40)

maloprije sam ju ugradio ali mi danas  ne učitava nijedan sajt sa filmovima...danas i jučer  pojedine  je učitava na IE a  neke na Mozili!

sada neće nigdje učitati film??

ne daje mi nigdje CC na filmu, i nigdje mi se ne vrti kružić , pa poslije njega  da potvrdim da se slažem sa učitavanjem, stavim kvačicu,  pojavi se CC i onda ga počme učitavati!

ima li veze sa proširenjem onog na delete browse histori sa 50 na 250 ili sa ugradnjom adbloka?

znam da nebi trebalo ali sada je  mislim gore negoli jučer?

osim toga na Mozili mi je maloprije  kada se pojavila ranije navođena  poruka: nizak disk.prosotor , popravi greške u windowsima, izašla -ponudila se stranicva http://systweak.com/registrycleaner/marim2/1/?utm_source=marm1&utm_campaign=marm1&vurlid=314323675&ccode=hr  za skidanje alata za popravak grešaka

da li da ga učitam ( jer mi ga difoltno nudi sama mozzila) ili da ugradim onaj MALVAREBYTE što je  danas ranije navodio jedan od vas sa bug foruma?

maloprije sam radio i disk defragmentaciju...sve je bilo 0%...da li sam time  nešto pošeremetio?

jer mi sada ner otvara film KOJI SAM DANAS PRIJE 3-4 SATA GLEDAO !???

nigdje ne mogu dobiti cc...koji program mi ne radi ili šta sam uzgubio da mi ne može podići nei jedan video pleyer!?? ,,,čak ni oni koji mi je sigurno danas radio!??

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 23:33 (hrlehrki2).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Čemu služi program java?kako dobiti CC na filmovim

da li  na popisu programa u Ušravljačkoj ploči  moram imati i JAVU ili se ona vodi kao ADOBE Air , Adobe  Flasplayer, Reader

jer koliko vidim nigdje nemam apdejtane jave??...čak nijedne verzije

možda Javu koju sam prije 1-2 sata učitavao nije učitalo?...ali kako sam onda izgubio stariju verziju??

da li java služi da kod učitavanja videoplayera za online filmove  dovodi do toga da se poslije učitavanja filma na ekranu pojavi i CC koji je nužan  za konačno gledanje filma online?

jer sada  tu ikonicu CC ne mogu dobiti ni na jednom sajtu, ni  preko IE ni preko mozzile browsera!!  što mi se nije nikada događalo!

Mislim da je nešto se dogodilo poslije apdejtanja Jave 40...

šta mislite šta je na stvari?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Čemu služi program java?kako dobiti CC na film
hrlehrki2 kaže...

da li  na popisu programa u Ušravljačkoj ploči  moram imati i JAVU ili se ona vodi kao ADOBE Air , Adobe  Flasplayer, Reader

možda Javu koju sam prije 1-2 sata učitavao nije učitalo?...ali kako sam onda izgubio stariju verziju??

da li java služi da kod učitavanja videoplayera za online filmove  dovodi do toga da se poslije učitavanja filma na ekranu pojavi i CC koji je nužan  za konačno gledanje filma online?

jer sada  tu ikonicu CC ne mogu dobiti ni na jednom sajtu, ni  preko IE ni preko mozzile browsera!!  što mi se nije nikada događalo!

Instaliraj Revo Uninstaller-a a taj program možeš vidjet jel šta sumljivo instalirano. Neke prograom pod Ask taj ask updater češće skida u pozadini ako vidiš sumljivog obriši ga,

A u pregledniku IE odeš pod control panek i pod internet option i tu dolje delete history, jer vjerovatno imaš pun povjest posjeta pa bi trebalo tjedno obrišeš povijest posjeta isto i na Mozilli. A java služi za igre, prijenos camere, prijenos videa i sl. 

Nenad
14 godina
neaktivan

to ću napraviti ako se nikako ne popravi

maloprioje sam  opet daunlodirao Javu ( JRE-7u40Windows-x64) i učitalo ga je izgleda do kraja ...na kraju sam našao u control panelu u programima...današnji datum tj. 18.9.

izašao sam iz kompa, resetirao-shut down i opet podigao sustav

pomislio sam da ću zbog toga opet imati  filmove sa CC na njima , ali opet nemam!?

EDIT:ne mogu dobit padajući tab koji pita: Activate all plugs-in...to se znalo obično pojaviti nakon dovnlodiranja  nekog programa i poslije toga šatdavniranja i dizanja sustava

sada MI TO NE NUDI..tako da ne mogu aktivirati plug-inove ni na IJEDNOM sajtu za online programe!

OČITO JE DA NEDOSTAJE NEKI GENERALNI PLUG-IN ( ne samo za neki sajte za filmove, nego generalno za sve sajtove!)

KOJI JE TO PROGRAM za PLUG-IN ( da  dobijem onaj vražji CC na  playeru koji je nužan za učitavanje i gledanje filmova!)

koji TOČNO PROGRAM služi da se na učitanom videopleyeru kod online filmova dobije onaj znak CC i kružić koji se vrti , što je nužno da  možemo pogledati filmove??

očito samo Java nije dovoljna jer sada imam javu 64bitnu ( to je i moj sustav)

ako vam treba neki podatak  sa moga kompa pitajte, jer više nemam ideje gdje da uočim greške!

svih 38 programa koji sam imao imam i sada!

ako ništa ne uspijem  pokušat ću sa onom cakom da povratim sustav prije posljednje promjene!

budući da sam možda radio 2-3 promjene kako se  vrati sustav još korak dalje ( da li se može staviti datum: npr.16.9.2013) i gdje se stisne za povratak na neki datum?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 0:44 (hrlehrki2).
14 godina
neaktivan
Nello kaže...
hrlehrki2 kaže...

Instaliraj Revo Uninstaller-a a taj program možeš vidjet jel šta sumljivo instalirano. Neke prograom pod Ask taj ask updater češće skida u pozadini ako vidiš sumljivog obriši ga,

A u pregledniku IE odeš pod control panek i pod internet option i tu dolje delete history, jer vjerovatno imaš pun povjest posjeta pa bi trebalo tjedno obrišeš povijest posjeta isto i na Mozilli. A java služi za igre, prijenos camere, prijenos videa i sl. 

instalirao sam ga i kolko vidim pokazuje mi sve programe kao i  CONTROL PANEL

ne kužim šta mi on i kako može otkriti evv. uljeza ili greške u windowsima,  adobe airu, flash playeru isl.?

pojasni mimalo detaljnije, jer  čini mi se da slijedi deinstalacija

14 godina
neaktivan
ne učitava filmove sa sajto+greška na Windovsima?

da sumiram iz svih mojih ranijih poruka  bitno( da vam bude lakše):

-javlja mi da imam nizak disk.prostor- - 3,5Gb , te da moram popraviti greške na windowsima ( mada  ja u C ima 39, a u D. disku 17Gb memorije!?)

- ne radi mi videoplayeri na online free sajtovima  za filmove ...ne dobivam CC na playeru , on ga  ( valjda samo djelomično )učita ali ne započinje rad filma tj. prije toga  ono pitanje da li se slažem da učita video!

1)  mislim da je  problem oko plug-inova!

jučer navečer sam učitao najnoviju verziju JAVE - 40...to je sigurno jer sam je našao na popisu programa

imam u programima od prije  i 5 programa flash playera ADOBEa : Adobe AIR, adobe flasplayer11 ACTIVEX,- PLUGIN ,-READERX11, adobeSHOCKWAVE( tako nešto mislim?  ) 

Prvi AIR i zadnji SHOCWAVE su mi od prošle godine , ova 3 u sredini su iz 9. mjeseca OVE GODINE -znači noviji ( od 12. - 16.09.2013)

Za što točno služi AdobeAIR i smije li biti stariji od drugih 10 mjeseci?

Ako ga trebam skinuti pod šta da upišem u  gogle tražilicu za download?

to je što se  tiče videopleyera zza online filmove i sajtove...sada malo u vezi   grešaka u windowsima

2)NA MOZZILI browseru  GDJE MI JE NUDILO TOOLS ZA REPAIR WINDOWSA sam sinoć  učitao taj  program, ali i dalje mi javlja grešku na windowsima i nizak diskovni prostor?

Kakve su tu šanse da laički ili sa free programima nešto poboljšam , očistim?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: ne učitava filmove sa sajto+greška na Windovs
hrlehrki2 kaže...

-javlja mi da imam nizak disk.prostor- - 3,5Gb , te da moram popraviti greške na windowsima ( mada  ja u C ima 39, a u D. disku 17Gb memorije!?)

- ne radi mi videoplayeri na online free sajtovima  za filmove ...ne dobivam CC na playeru , on ga  ( valjda samo djelomično )učita ali ne započinje rad filma tj. prije toga  ono pitanje da li se slažem da učita video!

jučer navečer sam učitao najnoviju verziju JAVE - 40...to je sigurno jer sam je našao na popisu programa

imam u programima od prije  i 5 programa flash playera ADOBEa : Adobe AIR, adobe flasplayer11 ACTIVEX,- PLUGIN ,-READERX11, adobeSHOCKWAVE( tako nešto mislim?  ) 

Prvi AIR i zadnji SHOCWAVE su mi od prošle godine , ova 3 u sredini su iz 9. mjeseca OVE GODINE -znači noviji ( od 12. - 16.09.2013)

to je što se  tiče videopleyera zza online filmove i sajtove...sada malo u vezi   grešaka u windowsima

2)NA MOZZILI browseru  GDJE MI JE NUDILO TOOLS ZA REPAIR WINDOWSA sam sinoć  učitao taj  program, ali i dalje mi javlja grešku na windowsima i nizak diskovni prostor?

Joooj šta se kompliciraš, jednostavije briši sve i stavi sve novo OS i radit če po loju. To meni čini da iz windowsa zblesira file, virus čini svoje štetu jer ako ga našla i pobrisana je ali file i dalje oštečena pa se zblesira ( nerade ovo i ono). Reinstaliraj si i stavi novije i onda buš miran. ( moga bit neki program prave bugovi). Meni se znalo dogodit jedanput a poslije više ne nakon kompletne nove os i programe.

Nenad
14 godina
neaktivan
Re: ne učitava filmove sa sajto+greška na Windovs
Nello kaže...
hrlehrki2 kaže...

Joooj šta se kompliciraš, jednostavije briši sve i stavi sve novo OS i radit če po loju. To meni čini da iz windowsa zblesira file, virus čini svoje štetu jer ako ga našla i pobrisana je ali file i dalje oštečena pa se zblesira ( nerade ovo i ono). Reinstaliraj si i stavi novije i onda buš miran. ( moga bit neki program prave bugovi). Meni se znalo dogodit jedanput a poslije više ne nakon kompletne nove os i programe.

Ma , koje sve da brišem?..imam  instaliranih 39 programa...svi su isti-nikome ne piše  "na čelu" koji je  bugiran a koji ne? svi izgledaju ok

osim toga prije godinu dana sam radio full reinstalaciju i  particije diskova ...pa neću valjda opet presnimavati  sve podatke na sigurne particije?

Reinstaliraj sve kažeš...pa nisam je ekspert za reistalirat 39 programa ko od šale...ako nosim serviseru onda ode barem 200kn

mislim, ako se ne može lako popraviti ovako preko forumskih savjeta , ja ću ga odnjeti   na servis i  kompletnu reinstalaciju

ali mislim da se  ipak nešto može  napraviti na kraći način- selektivno , ciljano baš na  grešku u windowsima koju javlja, bez  full reinstaliranja

17 godina

Skini Spacesniffer besplatan je i onda brisi sto ti ne treba, a on ce ti i prikazati koji folderi ti zauzimaju navise prostora, pa valjda mozes sam zakljuciti koji program ti zauzima vise prostora nego sto bi trebao.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
koji PROGRAM(i) zauzima(ju) više prostora??
Sint1 kaže...

Skini Spacesniffer besplatan je i onda brisi sto ti ne treba, a on ce ti i prikazati koji folderi ti zauzimaju navise prostora, pa valjda mozes sam zakljuciti koji program ti zauzima vise prostora nego sto bi trebao.

ne znam da li ste primjetili da ja u biti imam preko 55 Gb slobodne memorije( 39+16Gb)

što se tiče  brisanja programa...ja svaki program  koji hoću skinuti mogu skinuti sa deintaliranjem u conrol panelu , zar nije tako? ( a u biti mi svaki treba, stvarno neznam koji mi je nepotreban)

kako to mogu  zaključiti koji PROGRAM mi zauzima više prostora nego što bi trebao??

svi uzimaju jako malo ...red veličine u Megabajtima ( 10, 20 Mb maximalno...pa neka je i 100Mb)

ako treba brisati foldere iz diska D:koji imaju  osobne dokumente, podatke, datoteke isl.  onda  to nije nikakav problem..ali ne vjerujem da je u tome problem...jer i u tome imam  po kompjuteru cca 40Gb!?

možeš malo  DETALJNIJE pojasniti na šta misliš, jer mislim da ne pričamo o istome

2) imaš li kakav savjet u vezi trajne uspostave plug-inova  za flash playere , jer mi je tu 99% greška u vezi neučitavanja videoplayera?

da li mi je ADobe AIR star ,a ko je stariji od ostalih 10 mjeseci?da li treba biti NUŽNO apdejtan?

da li mijenjanje svih 5 adobe flash playera  se može izvršiti preko jednog  paketa koji sadrži svih 5 programa ili ide sve 1 po jedan? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 12:05 (hrlehrki2).
17 godina

Imas problem sa flashom? Koristi Chrome i problem ce magicno nestati.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
layman kaže...

da li  u vezi brisanja ovih teporary files KOJE TREBAM IZBRISATI ( zar ne?) , da li ih ako ostane i poslije  koraka sa slike 2. i 3. tutorijala ( ili ih  ne izbriše uopće) , da li ih mogu pobrisati tako da uđem u popis na  slikama 5. i 6. tutorijala...tu ih poplavim -označim,  i onda  deletam?

14 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

Imas problem sa flashom? Koristi Chrome i problem ce magicno nestati.

a neznam šta da kažem  na ovo..prijedlog nije  generalno uzevši loš, ali ima kvaka kod mene

koristio sam kod nekih prijatelja i rođaka  Chrome browser ali  kako sam godinama na IE  nikako mi nije sjeo Chrome ( izgled na ekranu, tražilice google , sporiji ulazak i teži  pregled nekih sajtova isl.)

ako ikako može i dalje bih da mi IE bude defoltni browser a Mozilla  pomoćna , pod 2.  ( mada mi i ona  na istim stvarima od neki dan šteka!...kod nje kad bih počeo učitavati neki film , onda bi mi iskočio prozor sa java programom , prekinulo bi se  učitvanje odmah na onlinefilm sajtovima...zato sam jučer i ugrađivao opeh Javu -posljednju verziju 40, pa mi isto nije  omogućeno poslje toga da na mozilli učitavam  filmove?)

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 14:06 (hrlehrki2).
12 godina

Kompliciraš bezevze.

Ako imaš dvije particije, na drugu snimi sve dokuemene i formatiraš samo onu gdje su Windowsi, pa nećeš valjda ponovno particioniranje raditi?

Što se tiče programa, skeniraj s Malwarebytesom, on nije antivirus nego anti malware i s nekim uninstall programom (Revo) deinstaliraj sve browsere (osim IEa), sve verzije jave i Flash playera(možeš i Air, iako on nije player) s Ccleanerom obriši sve što možeš i ponovo ručno instaliraj Flash.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Syke kaže...

Kompliciraš bezevze.

Ako imaš dvije particije, na drugu snimi sve dokuemene i formatiraš samo onu gdje su Windowsi, pa nećeš valjda ponovno particioniranje raditi?

Što se tiče programa, skeniraj s Malwarebytesom, on nije antivirus nego anti malware i s nekim uninstall programom (Revo) deinstaliraj sve browsere (osim IEa), sve verzije jave i Flash playera(možeš i Air, iako on nije player) s Ccleanerom obriši sve što možeš i ponovo ručno instaliraj Flash.

HVALA TI{#}

šta ti znači ovo gore boldano...šta i kako formatiram? zašto da prebacujem sve dokumente (valjda) iz C: particijuu D: kada ne radimo cjelokupnu reinstalaciju kompa...internet mi radi , nije  jako usporen ili virusiran pa da radim komplet deinstalaciju?

Malwere skeniranje sam jučer napravio , našlo 50 objekata, 9 bacilo u karanten

više mi ne pokazuje poruku : nizak disk.prostor, popravi windowse , nego mi blokira tu stranicu gdje je bila ta poruka

ali i dalje mi ne učitava video playere na svim ostalim online filmsajtovima

da li ovo selektivno , parcijalno deinstaliranje ( mozilu browser, FP i JAVU) mogu provesti i preko deinstaliranja  programa u Control panelu, bez da učitavam i pokrećem taj  novi program Revo?

nekako mi je jednostavnije i sigurnije kao laiku stisnuti deinstalaciju pojedinog programa iz popisa u kompjuteru, nego u priču uvoditi  i daunlodati novi program...ako može deinst.sve programe na taj način ( nisam siguran ima li Jave i mozille kao brovsera na popisu u Upravljačkoj  ploči...znam da ima svih onih 5 ADOBE flash playera?) 

u vezi ručnog instaliranja FP... da li ima neki paket koji sadrži sva 4-5 ona programa od Adobea ili se svih 4-5  mora pojedinačno daunlodati?

12 godina

Onda zanemari prvi dio posta, negdje u topicu se spominajlo formatiranje, pa sam napisoa da nemoraš formatirati obje particije.

Možeš sve deinstalirati iz Control Panela, samo onda nakon deinstalacije prođi s Ccleanerom i sve obriši.

Flash Player skidaš za browser koji ti treba. I skidaš samo njega, netreba ti još 9 programa uz to.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice