Nesto mi hard u winsima

poruka: 6
|
čitano: 1.173
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nesto mi hard u winsima
ok evo situacije imo sam dva ahrda na ata kablu od 80gb i jedan je sistemski a drugi je bio za sve ostalo.
dobio sam od 200gb sata i njega spojio uredno sam formatiro taj novi hard i imam particiju sada jednu od 200gb
e sada dolazi zajeb, znao sam da na drugom hardu ovaj za svasta sam imo 3gb unlocated space pa sam skinuo acronis disk director suite 11 i ljepo sam spojio te dvije gige s onih 75 ili koliko god. da mi ne vise tamo.
prvo mi je bilo cudno kako nije trazio restart. otvorim my computer i nesto mi taj hard.
restarto sam komp dodem u my computer ista stvar. udem u acronis tamo vidim da je uspijo merge. i idem browse taj hard i vidim podaci su jos tamo. i hard je u ntfs. pa znate mozda koji je problem zasto ga winsi ne pronalaze.
jer na tom hardu sam imo i backup svega.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nesto mi hard u winsima
dajte ljudi bilo ko vazni podaci gore.
probo i sa logical u primary stavit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Nesto mi hard u winsima
Lacko kaže...
dajte ljudi bilo ko vazni podaci gore.
probo i sa logical u primary stavit.

Instaliraj ovaj dole program koji sam navel, pa preko Damaged Partition Recovery modula preskeniraj taj disk ak ga vidi pa onda prebaci podatke nekud drugdje. Ali obavezno prvo podesi pod Advanced Setings kak vidis na videu pa tek onda Recover.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-softverske-teme/lista-besplatnog-softvera/30365.aspx?page=7&jumpto=1521735&sort=asc&view=flat

16 godina
neaktivan
Nesto mi hard u winsima
ok to mi ej rjesenje da izvucem podakte. ali meni nije jasno zasto mi je nesto hard.
radio je normalno i ispravan je. mergam te dvije particije i evo shita
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nesto mi hard u winsima
evo rijesio. tako da sam stavio drugo slovo. i sada radi -.-
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Nesto mi hard u winsima
Lacko kaže...
ok to mi ej rjesenje da izvucem podakte. ali meni nije jasno zasto mi je nesto hard.
radio je normalno i ispravan je. mergam te dvije particije i evo shita

Pa podaci su najbitniji kaj ne, a ostalo nije bitno nakon kaj ih spasiš ak treba onda formatiraj disk ili radi kaj oceš s njime da ga vratiš u prvobitno stanje.{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice