Nece dici windows-pomoc

poruka: 6
|
čitano: 2.574
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nece dici windows-pomoc

neznam bili ovo svrstao u softverski ili hardverski podforum ...

ali frend mi ima takav problem da je ugasio komp na tipku na kuciste i nakon toga kada ga je ponovno upalio windowsi mu se nisu mogli dici...samo je mogo birat vrstu safe moda ... te nakon drugog puta vise niti to...dakle windowsi mu se nece ucitat a kad oce u safe mod uci nemoze niti to...

neznam koji je procesor i ostali djelovi kompa ali mu je dosta star ( oko 6 godina negdje) ..

pa ako je neko imao slican problem ili nesto slicno dobro bi dosla pomoc :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Nece dici windows-pomoc

Reinstalirajte Windowse.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
Nece dici windows-pomoc

Imam i ja problem... Ak zna ko nek rece....

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 22:03 (wital).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
wital kaže...

Imam i ja problem... Ak zna ko nek rece....

Skužili su ti aktivator za piratsku Sedmicu. Imaš 10 dana (ja mislim) da snimiš ono što ti treba jer ti slijedi jedna reinstalacija....

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
nemesis777 kaže...

neznam bili ovo svrstao u softverski ili hardverski podforum ...

ali frend mi ima takav problem da je ugasio komp na tipku na kuciste i nakon toga kada ga je ponovno upalio windowsi mu se nisu mogli dici...samo je mogo birat vrstu safe moda ... te nakon drugog puta vise niti to...dakle windowsi mu se nece ucitat a kad oce u safe mod uci nemoze niti to...

neznam koji je procesor i ostali djelovi kompa ali mu je dosta star ( oko 6 godina negdje) ..

pa ako je neko imao slican problem ili nesto slicno dobro bi dosla pomoc :D

imao sam slican problem, napao me virus, onda sam otisao REPAIR windowsa, i kad su se podigli, ocistio sam crve i to je to!

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm
17 godina
neaktivan
Nece dici windows-pomoc

ali problem je u tome sta on nemoze uopce uc ni u safe mod vise ni u windowse normalno pa nemogu to ni stavit...

mozda jedino u BIOS

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice