Da nisi možda isključio zvuk na youtubu? onaj zvučnik kod videa imaš, pogledaj :P
Dolje u trayu pogledaj da ti nije ukljucen mute na mixeru za browser.
Koji browser i koje windowse koristis?
Probaj ovo:
http://www.mydigitallife.info/2007/08/16/solution-to-fix-youtube-or-other-embedded-flash-video-no-sound-in-external-websites/
Ma nemaš frke.
Probaj neke savjete s ovog linka gore.
Probaj se vratit na stariju verziju flasha
@soundstream - probat cu.
:/ ošo sam na add/rem. prog. i tam maknuo adobe flash ... i sad kad zelim inst. bilo koju verziju kaže da moj chrome vec ima najnoviju verziju ,ovo ono :) skužio sam da se ne cuje ni onaj zvuk kad se dižu vindowsi ,nit kad mi stizu poruke na fb rečimo... :S a wmp , mp3 mjuza radi ko urica. dal je do drivera možda :S `ko to zna. frend sumnja na postavke u audio settingsima al je na poslu trenutno i nema baš vremena... neznam.
rezime :-) nije do drivera , nije ništa mute-ano , flash player je postojan. desni klik na video ... settings...i to sam probao prčkati ali ništa! ima joško ideju?
rezime :-) nije do drivera , nije ništa mute-ano , flash player je postojan. desni klik na video ... settings...i to sam probao prčkati ali ništa! ima joško ideju?
Od kad se taj problem sa zvukom desava?
-mozda je problem u tome sto; ko zna kakve windowse imas, kazes koristis neku borg verziju..
-najpametnije ti je imati instalirane ciste windowse, a ne neke po kojim je neko prckao i radio ko zna sta..
Koji browser koristis?
Pa doso je final ff4
Taj problem se dešava otkad su instalirani ti novi borg windowsi xp :/ . znači savjet je u načelu da stavim normalne windowse!?! da :) tnx
Taj problem se dešava otkad su instalirani ti novi borg windowsi xp :/ . znači savjet je u načelu da stavim normalne windowse!?! da :) tnx
Tako je stavis normalne windowse i onda nebi trebalo biti problema.
-tko zna sta se sve nalazi u tim borg,black itd windowsima, moze biti virusa u njima..
novi windowsi, a problem je još uvijek postojan . vec mi je smiješno pomalo kako je teško riješiti ovaj prob.
našo sam jedan primjer gdje isto momak nije imao zvuka na youtubu... kaže da mu je frend nešto prčkao po Sound Effect menageru i riješio problem :/ . i tam san neš pokušavao al baš se ne kužim :)
novi windowsi, a problem je još uvijek postojan . vec mi je smiješno pomalo kako je teško riješiti ovaj prob.
našo sam jedan primjer gdje isto momak nije imao zvuka na youtubu... kaže da mu je frend nešto prčkao po Sound Effect menageru i riješio problem :/ . i tam san neš pokušavao al baš se ne kužim :)
Evo ti uputstva kako rješiti problem, (ako znaš engleski)
hvala kralju
hvala kralju
Jel pomoglo?
... javim ako bude pomoglo... čitam...
msaca32.drv file mi fali čini mi se. kako a windowse sam inst. onak juče :/ :) ...kaj ak ga nema moram ga skopirat od frenda i paste u file :)?
msaca32.drv file mi fali čini mi se. kako a windowse sam inst. onak juče :/ :) ...kaj ak ga nema moram ga skopirat od frenda i paste u file :)?
da, kopiraj datoteku od frenda i ubaci system32 folder. Naravno, pod uvjetom da imate iste windowse.