Znaci ovako, slucajno sam uso u Safe Mode. I naravno ne mogu izac. Mozda bi i mogo jer mi se to desilo jednom, ali sad neznam sifru administratora. Inace zaboravio sam ju vec prije, al ulazio sam preko otiska. Sad u safe modu taj biometriski uredaj za otisak ne radi i ne mogu ga pokrenut jer neznam sifru, tj. ne mogu nista pokenuti niti izac iz safe moda. Ctrl,alt,del ne radi, imam windows 7.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uzmeš si hirens boot cd. Bootaš ga i onda ćeš imati alat koji ti obriše admin password
Znaci ovako, slucajno sam uso u Safe Mode. I naravno ne mogu izac. Mozda bi i mogo jer mi se to desilo jednom, ali sad neznam sifru administratora. Inace zaboravio sam ju vec prije, al ulazio sam preko otiska. Sad u safe modu taj biometriski uredaj za otisak ne radi i ne mogu ga pokrenut jer neznam sifru, tj. ne mogu nista pokenuti niti izac iz safe moda. Ctrl,alt,del ne radi, imam windows 7.
Sta se desava kada restarts PC - vraca se opet u Safe Mode?
Stisni Windows tipku+R i upisi msconfig
U novootvorenom prozoru odi u tab Boot i pogledaj kakve su ti tamo postavke (trebale bi bit kao na slici ispod)
Nije me bilo Ali nisam ni uspio slozit. Kad resetiram vraca me u safe mode. Ne mogu pomocu msconfiga jer me trazi lozinku
Molim pomoc ako bilo too zna kako .
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/problem-pristupom-password/220203.aspx?page=0&jumpto=4493481&sort=asc&view=flat
Hirens boot cd i preko njega uđi na komp.