Iso sam Sistem restore pa sam ga vratio par dana unatrag jer sam nesto shebo.
Pa sad me zanima kako natrag vratit u normalu,jer svaki put kad mi se pali ko da ucitava opet onaj isti dan kad sam ga vracao.....ako me razumijete sta mislim...
Iso sam Sistem restore pa sam ga vratio par dana unatrag jer sam nesto shebo.
Pa sad me zanima kako natrag vratit u normalu,jer svaki put kad mi se pali ko da ucitava opet onaj isti dan kad sam ga vracao.....ako me razumijete sta mislim...
ne baš,u čemu je konkretno problem?
fale ti programi,ne update ti se antivirus,u taskbaru ti stoji datum od prije par dana?
ne baš,u čemu je konkretno problem?
fale ti programi,ne update ti se antivirus,u taskbaru ti stoji datum od prije par dana?
Iso sam Vratit unatrag sistem,jedno 7 dana..
I sad kad mi se pali komp,ko da mi stalno ucitava taj isti dan kad sam ga vratio...nece npr. normalno da mi bude..
Iso sam Vratit unatrag sistem,jedno 7 dana..
I sad kad mi se pali komp,ko da mi stalno ucitava taj isti dan kad sam ga vratio...nece npr. normalno da mi bude..
oprosti ali još uvijek ne shvaćam,sistem ti vraćen na taj dan,sve instalirano nakon toga više ne postoji
definiraj taj pojam" normalno" nekim primjerom
šta se konkretno događa?
Ma radi on normalno,nego mislim da kad se pali .. dodje mi crna pozadina i ona mala bijela crtica u lijevom gornjem kutu..
I kao da ucitava te prijasnje dane kad je restorano.. inace mi te crtice nije bilo..