Mozzila certifikati

poruka: 8
|
čitano: 2.786
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Mozzila certifikati

racunalo  od brata,( dosta stariji; 1.25 amd, 512 mb ram...)

problem:

kod otvaranja nekih stranica, primjer, logiranja u bog forum, mozzila izbaci neki eror, kao da je velik rizik, i nekakvi postar nacrtan, i onda moram preuzeti neki certifikat pa onda tek mogu na stranicu... no to me ne smeta.. vec i kod logiranja na jednu igru(league of legends) me zatrazi certifikat, ja ga primim i nece mi radit... pa me zanima kako maknut te certifikate

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mozzila certifikati

prijeđi na Operu  Belji se

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Mozzila certifikati

Stavi screenshot.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
17 godina
neaktivan
killer4987 kaže...

problem:

kod otvaranja nekih stranica, primjer, logiranja u bog forum, mozzila izbaci neki eror, kao da je velik rizik, i nekakvi postar nacrtan, i onda moram preuzeti neki certifikat pa onda tek mogu na stranicu... no to me ne smeta.. vec i kod logiranja na jednu igru(league of legends) me zatrazi certifikat, ja ga primim i nece mi radit... pa me zanima kako maknut te certifikate

jel ovo trebaš?

17 godina
protjeran
killer4987 kaže...

problem:

daj sam prvo provjeri dali su sat i datum nariktani kak treba

ありがとうございます /// http://asukaanime.weebly.com/uploads/4/1/1/8/4118513/downloads.txt
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 20:50 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
neaktivan

To ti se dogada na stranicama koje koriste SSL enkripciju cije certifikate nije ovjerilo neko autorizirano tijelo za SSL certifikate. Nije nista oko cega bi se trebao previse brinuti (osim ako nisu u pitanju neke ozbiljne institucije tipa banki i slicno).

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
16 godina

Klikni na Options -> Advanced -> Encryption -> pod Protocols stavi kvačicu na Use SSL 3.0, a pod Certificates označi Select one automatically.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
17 godina
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...
killer4987 kaže...

problem:

daj sam prvo provjeri dali su sat i datum narkitani kak treba

ovo je pomoglo, hvala

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice