Microsoft Office 2007 Problem

poruka: 1
|
čitano: 671
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Microsoft Office 2007 Problem

Pozdrav!

Danas sam zamijetio čudan problem sa Microsoft Office 2007 paketom.

Naime, otišao sam u jedan Word dokument nešto na brzinu provjeriti... nakon što sam otvorio Word dokument, iz njega sam izašao za cca. 10-tak sekundi. To mi je ilo dovoljno da pogledam što sam htio.

Ali, nakon što sam stisnuo "close", PC-u je trebalo malo više vremena da izađe iz worda, a nakon toga se pojavila ona poruka: "Microsoft Word je naišao na problem i mora se zatvoriti."

I naravno, ima ona mogućnost da mi oporavi dokumente i "spasi" podatke, samo što ništa ne spasi, nego otvori prazan dokumet.

Resetirao sam PC i pokrenuo CCleaner, ali problem je i dalje ovdje.

Nakon što sam malo testirao neke stvari, došao sam do zanimljivog otkrića čije rezultate opisujem u nastavku:

Kao prvo, ovo mi se događa i u Wordu i u Excelu...ali...

1. Ako iz bilo kojeg dokumenta u Wordu ili Excelu izađem nakon cca. 20 sekundi, sve je OK.

2. Ako pak izađem nakon cca. 16-20 sekundi, sve je u redu, samo što malo sporije izlazi iz dokumenta.

3. I na kraju, ako izađem za cca. 15 ili manje sekundi iz bilo kojeg dokumenta, pojavit će se već spomenti error!

Problem je što u zadnje vrijeme nisam ama baš ništa instalirao niti brisao sa PC-a, i prije nisam imao ovakvih problema.

Tu i tamo mi se znalo događati da dobijem tu poruku od Windowsa, ali ne na ovako bizaran način (ovisno o sekundama provedenim u dokumentu).

Zato, lijepo bih zamolio da mi pomognete riješiti ovaj prilično iritirajuči problem.

Hvala,

Matija

--------------------------------------------------EDIT-------------------------------------------------------------

Začuđujuće, ali problem je sam od sebe nestao!

Nakon malo surfanja po Internetu, pokušao sam ponovno ući i izaći iz nekog Word dokumenta za manje od 10 sekundi, i sve je bilo normalno.

Pokušao sam sa više dokumenata i opet je OK.

Resetirao sam još jednom PC i probao još jednom za svaki slučaj isti postupak sa brzim ulaskom i izlaskom iz dokumenata i gle čuda: Sve radi svršeno!

Drago mi je da je taj glupi problem nestao, ali bi svejedno volio da mi kaežete koji je mogao biti uzrok tome?

--------------------------------------------------EDIT-------------------------------------------------------------

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.11.2010 14:29 (The Chaser).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice