Pozdrav!
Danas sam zamijetio čudan problem sa Microsoft Office 2007 paketom.
Naime, otišao sam u jedan Word dokument nešto na brzinu provjeriti... nakon što sam otvorio Word dokument, iz njega sam izašao za cca. 10-tak sekundi. To mi je ilo dovoljno da pogledam što sam htio.
Ali, nakon što sam stisnuo "close", PC-u je trebalo malo više vremena da izađe iz worda, a nakon toga se pojavila ona poruka: "Microsoft Word je naišao na problem i mora se zatvoriti."
I naravno, ima ona mogućnost da mi oporavi dokumente i "spasi" podatke, samo što ništa ne spasi, nego otvori prazan dokumet.
Resetirao sam PC i pokrenuo CCleaner, ali problem je i dalje ovdje.
Nakon što sam malo testirao neke stvari, došao sam do zanimljivog otkrića čije rezultate opisujem u nastavku:
Kao prvo, ovo mi se događa i u Wordu i u Excelu...ali...
1. Ako iz bilo kojeg dokumenta u Wordu ili Excelu izađem nakon cca. 20 sekundi, sve je OK.
2. Ako pak izađem nakon cca. 16-20 sekundi, sve je u redu, samo što malo sporije izlazi iz dokumenta.
3. I na kraju, ako izađem za cca. 15 ili manje sekundi iz bilo kojeg dokumenta, pojavit će se već spomenti error!
Problem je što u zadnje vrijeme nisam ama baš ništa instalirao niti brisao sa PC-a, i prije nisam imao ovakvih problema.
Tu i tamo mi se znalo događati da dobijem tu poruku od Windowsa, ali ne na ovako bizaran način (ovisno o sekundama provedenim u dokumentu).
Zato, lijepo bih zamolio da mi pomognete riješiti ovaj prilično iritirajuči problem.
Hvala,
Matija
--------------------------------------------------EDIT-------------------------------------------------------------
Začuđujuće, ali problem je sam od sebe nestao!
Nakon malo surfanja po Internetu, pokušao sam ponovno ući i izaći iz nekog Word dokumenta za manje od 10 sekundi, i sve je bilo normalno.
Pokušao sam sa više dokumenata i opet je OK.
Resetirao sam još jednom PC i probao još jednom za svaki slučaj isti postupak sa brzim ulaskom i izlaskom iz dokumenata i gle čuda: Sve radi svršeno!
Drago mi je da je taj glupi problem nestao, ali bi svejedno volio da mi kaežete koji je mogao biti uzrok tome?
--------------------------------------------------EDIT-------------------------------------------------------------