Mapa se ne da obrisati

poruka: 16
|
čitano: 12.020
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Mapa se ne da obrisati

bili win 7 i naravno,vratio se na xp.

sada mi je na disku ostala stara mapa koja ima 7 gb a koji su mi dragocjeni.

kako obrisati tu mapu..? probao sam slijedeće:

1. unlocker

2. cc cleaner

3. safe mod itd.

to je netbook pa nema cd rom-probao bih sa linuxom. probao sam napraviti boot usb sa linuxom i radi u drugim kompovima ali na ovom netboku neće.

hvala unaprijed svima

Z

0 0 hvala 0
16 godina
Mapa se ne da obrisati

Probaj desni klik na mapu i makni read only pa probaj,ako nece onda ovo napravi.

Otvori mapu i brisi polako sve sta ima i onda ces valjda doc do mape koja se "nezeli"  obrisat i ustedit ces dosta MB-a.Imao sam ja problem isto tako pa sam ja samo tu mapu otvorio i sve pobrisao,skuzim da jedna mapa nece pa idem par mapa i brisem i dodem do jedne koja se nezeli obrisat.

xfire:hole3store |LoL EU: Cro Fake |msn: musared@hotmail.com |PM: "on"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mapa se ne da obrisati

sta je u toj mapi? mozda stari system ili?

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Mapa se ne da obrisati

Ili Izreži (Cut) mapu na prijenosni hard i tamo je izbriši.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
17 godina
protjeran
Mapa se ne da obrisati

/////////////krivo sry

moze na brisanje

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 15:26 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

skini unlocker

sa njim brises sta god pozelis

kad instaliras desni klik na mapu i stisni na unlocker i onda delete

Mislim da je rekao vec da nemre s tim.

xfire:hole3store |LoL EU: Cro Fake |msn: musared@hotmail.com |PM: "on"
16 godina
neaktivan
imam ja nesto mozda, samo da napisem...
Loši stari komp... na izmaku snaga :P
16 godina
neaktivan
Mapa se ne da obrisati
Probaj napravit virus za taj file....
Meni je tako uspjelo u XP-u.
----------------------------------
1. način: ideš u notepad, napišeš ovo:
DEL "xxx"
ovo xxx ti je path od datoteke (npr. C:\Documents and Settings\Tvoje ime\Desktop\Mapa od 7gb), stavi i navodnike!
onda ideš Save as... Napišeš neko ime tog "virusa", pa ideš dolje gdje piše tip datoteke, stavi "Sve datoteke", a nastavak napiši "*.bat"
Npr. virus.bat
Pokreni datoteku
Ako ti tako ne ide, probaj 2. način.
---------------------------------
2. način: idi u Start izbornik > Pokreni (Run) > upiši "cmd" (bez navodnika). Otvara ti se CMD (zaboravio sam puni naziv). Ako ti se CMD otvori u Full Screen-u, pretisni Alt + Enter. Uglavnom, ti bi se trebao nalaziti u C:\Documents and Settings\Tvoje ime\, onda trebaš ući u Desktop. To ćeš učiniti tako da napišeš "dir" pa Enter. Otvara ti se mapa "Tvoje ime" (ime tvog korisničkog računa). Sad vidiš što je sve u toj mapi. Vidiš i "Desktop".
Napiši "cd desktop" pa Enter i tako ćeš ući na radnu površinu. Opet napiši "dir" pa Enter, sad bi trebao vidjeti što se sve nalazi na tvojoj radnoj površini. Pronađi tu mapu... ja ću je nazvati "Mapa od 7gb". Znači, ovako ćeš pobrisati samo datoteke sa nastavkom koje su u mapi, to bi značilo da ćeš svaku mapu morat posebno tako brisati. Ok, to si shvatio. Idi na naredbu del. Napiši ovo: del "mapa od 7gb".
Pojavit će ti se ovo: Are you sure (Y/N)? Odgovori s "Y".
Ako ti tako ne ide, probaj 3. način.
3. način:isti početak kao i 2. način, idi u Start izbornik > Pokreni (Run) > upiši "cmd" (bez navodnika). Otvara ti se CMD.
Odmah upiši del i path datoteke: del "C:\Documents and Settings\Tonchy\Desktop\Mapa od 7gb" (sa navodnicima!!!) pa će ti odmah iskočiti pitanje Are you sure (Y/N)? Odgovori s "Y".
NAPOMENA: svi načini su isti, samo kroz drukčiji program, znači ako si spriječen koristiti notepad, koristi Run kojeg ima svaki Windows.

0 0 hvala 0
17 godina
Mapa se ne da obrisati

neka proba bootati linux sa usb-a, pa nek obrise

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
opcom kaže...

probao sam napraviti boot usb sa linuxom i radi u drugim kompovima ali na ovom netboku neće.

mind_challenge kaže...

neka proba bootati linux sa usb-a, pa nek obrise

vec je to napravio... B-)

17 godina
protjeran
tonchy kaže...
Probaj napravit virus za taj file....
Meni je tako uspjelo u XP-u.
1. način: ideš u notepad, napišeš ovo:
DEL "xxx"
ovo xxx ti je path od datoteke (npr. C:\Documents and Settings\Tvoje ime\Desktop\Mapa od 7gb), stavi i navodnike!
onda ideš Save as... Napišeš neko ime tog "virusa", pa ideš dolje gdje piše tip datoteke, stavi "Sve datoteke", a nastavak napiši "*.bat"
Npr. virus.bat
Pokreni datoteku
Ako ti tako ne ide, probaj 2. način.
---------------------------------
2. način: idi u Start izbornik > Pokreni (Run) > upiši "cmd" (bez navodnika). Otvara ti se CMD (zaboravio sam puni naziv). Ako ti se CMD otvori u Full Screen-u, pretisni Alt + Enter. Uglavnom, ti bi se trebao nalaziti u C:\Documents and Settings\Tvoje ime\, onda trebaš ući u Desktop. To ćeš učiniti tako da napišeš "dir" pa Enter. Otvara ti se mapa "Tvoje ime" (ime tvog korisničkog računa). Sad vidiš što je sve u toj mapi. Vidiš i "Desktop".
Napiši "cd desktop" pa Enter i tako ćeš ući na radnu površinu. Opet napiši "dir" pa Enter, sad bi trebao vidjeti što se sve nalazi na tvojoj radnoj površini. Pronađi tu mapu... ja ću je nazvati "Mapa od 7gb". Znači, ovako ćeš pobrisati samo datoteke sa nastavkom koje su u mapi, to bi značilo da ćeš svaku mapu morat posebno tako brisati. Ok, to si shvatio. Idi na naredbu del. Napiši ovo: del "mapa od 7gb".
Pojavit će ti se ovo: Are you sure (Y/N)? Odgovori s "Y".
Ako ti tako ne ide, probaj 3. način.
3. način:isti početak kao i 2. način, idi u Start izbornik > Pokreni (Run) > upiši "cmd" (bez navodnika). Otvara ti se CMD.
Odmah upiši del i path datoteke: del "C:\Documents and Settings\Tonchy\Desktop\Mapa od 7gb" (sa navodnicima!!!) pa će ti odmah iskočiti pitanje Are you sure (Y/N)? Odgovori s "Y".
NAPOMENA: svi načini su isti, samo kroz drukčiji program, znači ako si spriječen koristiti notepad, koristi Run kojeg ima svaki Windows.

NEĆE I SVE OSTALO SAM PROBAO. NEĆE. da bio je win 7  i ne mmogu dat po dat brisati skoro sve su zaključane tj neke sistemske,ali sigurno su od starih windowsa

Z
16 godina

Da li se ta mapa zove Windows.old? Ako da, možeš ju izbrisati iz Disk Cleanupa.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 20:31 (deadman).
16 godina
neaktivan
e jbg, sta onda?
17 godina
neaktivan
Mapa se ne da obrisati

Napravi chkdsk. Nakon toga probaj rd /S ime_foldera.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 20:25 (Tom69).

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

SVE KOPIRAO NA eksterni hard,formatirao d particiju i sve vratio nazad. eto,jedino tako. hvala puno.naravno do sitnih sati ujutro :)

Z
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice