Mafia 2 graphics problem

poruka: 7
|
čitano: 4.195
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mafia 2 graphics problem

Kad igram mafiu 2 na 1400x900 i high detaljima slika mi je nekako zamućena i čudna.Neznam da li je to radi refresh ratea,a ako je iko imo sličnih problema i to riješio molim da mi se jeva te pomogne

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2 graphics problem

Mafia 2 inače ima zamučenu grafiku, a probaj drivere od grafičke reinstalirat.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2 graphics problem

Skini zadnje drivere pa ih instaliraj. (ako vec nisi)

0 0 hvala 2
14 godina
protjeran
Re: Mafia 2 graphics problem
Bado kaže...

Kad igram mafiu 2 na 1400x900 i high detaljima slika mi je nekako zamućena i čudna.Neznam da li je to radi refresh ratea,a ako je iko imo sličnih problema i to riješio molim da mi se jeva te pomogne

evo upravo instalirao malo prije pa mi se desilo da stalno onako kuca u crvenoj zamucenosti kao da je lik ranjen. reinstalirao sam je

slika odlicna, ne kuca vise ali izbacuje mi pistolj iz ruke kad pucam.... reinstalirao opet i sve radi kako treba...

16 godina
neaktivan
Mafia 2 graphics problem

Jel igra orginal ili jogurt verzija!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mafia 2 dlc

bok :) mafia 2 mi je super igra,presao sam je vec dva puta,sada bih htio preci i joe advenetures  ali nemogu

skinuo sam s interneta,kopirao u igru ali mi nece pokrenut.molim pomoc 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Mafia 2 graphics problem
nick_01 kaže...
Bado kaže...

evo upravo instalirao malo prije pa mi se desilo da stalno onako kuca u crvenoj zamucenosti kao da je lik ranjen. reinstalirao sam je

slika odlicna, ne kuca vise ali izbacuje mi pistolj iz ruke kad pucam.... reinstalirao opet i sve radi kako treba...

Jedini razlog je što igra nije orginal i jer koristiš loš crack..

SilvioS, Windows Desktop Consumer MVP
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice