Kad igram mafiu 2 na 1400x900 i high detaljima slika mi je nekako zamućena i čudna.Neznam da li je to radi refresh ratea,a ako je iko imo sličnih problema i to riješio molim da mi se jeva te pomogne
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mafia 2 inače ima zamučenu grafiku, a probaj drivere od grafičke reinstalirat.
Skini zadnje drivere pa ih instaliraj. (ako vec nisi)
Kad igram mafiu 2 na 1400x900 i high detaljima slika mi je nekako zamućena i čudna.Neznam da li je to radi refresh ratea,a ako je iko imo sličnih problema i to riješio molim da mi se jeva te pomogne
evo upravo instalirao malo prije pa mi se desilo da stalno onako kuca u crvenoj zamucenosti kao da je lik ranjen. reinstalirao sam je
slika odlicna, ne kuca vise ali izbacuje mi pistolj iz ruke kad pucam.... reinstalirao opet i sve radi kako treba...
Jel igra orginal ili jogurt verzija!
bok :) mafia 2 mi je super igra,presao sam je vec dva puta,sada bih htio preci i joe advenetures ali nemogu
skinuo sam s interneta,kopirao u igru ali mi nece pokrenut.molim pomoc
evo upravo instalirao malo prije pa mi se desilo da stalno onako kuca u crvenoj zamucenosti kao da je lik ranjen. reinstalirao sam je
slika odlicna, ne kuca vise ali izbacuje mi pistolj iz ruke kad pucam.... reinstalirao opet i sve radi kako treba...
Jedini razlog je što igra nije orginal i jer koristiš loš crack..