"Ledi" mi se komp - upomoć

poruka: 41
|
čitano: 10.400
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: "Ledi" mi se komp - upomoć
Bellatrix kaže...
Imsovcanin kaže...

e hvala, mislis da ce to izbrisati virus?? ako je u softwaru moralo bi...

Ma izbrisat će sve živo u HDD-u.
Neće ni NASA moći vratit podatke nazad.
heheheSmijeh
pozzz
 hehe ta je dobra
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah º°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸ ¨°º¤ø„ ¸APOCALYPTICA º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤º „¸¨°
16 godina
autorov komentar

ok znaci ako sad i dalje budem imo virus ili nesto bude stekalo onda je hdd otiso u tri lepe pic... materine....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

ok znaci ako sad i dalje budem imo virus ili nesto bude stekalo onda je hdd otiso u tri lepe pic... materine....

to je jednostavno nemoguće
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah º°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸ ¨°º¤ø„ ¸APOCALYPTICA º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤º „¸¨°
16 godina
autorov komentar

kako mislis enmoguce sta?? da ostane virus na hdd poslje ovog dbana???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

kako mislis enmoguce sta?? da ostane virus na hdd poslje ovog dbana???

poslje formatiranja nemože ništa ostat na hardu
16 godina
autorov komentar

ok sad sam miran

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozz ovako imam comp intel pentium dual core 2.8 rama imam 2 gb hdd 160 gb grafa 16 mb (crkla 256-ica)i prob je u tome kada idem na youtube i skidanje vise od 10mb ili hocu gledat online film komp se obavezno zaledi u uz neki zvuk trrrrr ili drrrrr i samo pomaze dugme rsetart na tastauri nmg nista probao sam i mijenjat hdd i maticnu sam zamijenio ,napojnu ram sam test kao i cpu sve ok temperatura od procesora je oko 33 dok od maticne od 42 do 67 zavisno od opterecenja takodje hdd do 32 ide svasta sam probao i stavrno nezz sta vise ako ko zna molim neka pomogne :/ unaprijed hvala 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: "Ledi" mi se komp - upomoć
SejtanovRatnik kaže...

Pozz ovako imam comp intel pentium dual core 2.8 rama imam 2 gb hdd 160 gb grafa 16 mb (crkla 256-ica)i prob je u tome kada idem na youtube i skidanje vise od 10mb ili hocu gledat online film komp se obavezno zaledi u uz neki zvuk trrrrr ili drrrrr

Mozda je do graficke?

14 godina
neaktivan

mozda i jeste ali i dok sam imao 256 -icu izbacivao je bluescreen aa sada samo zaledi je li moguce da je hdd jer kod prijatelja slicni problemi i u servisu mu zamijenili hdd i sve ok sada vec 3 mjeseca :S 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SejtanovRatnik kaže...

mozda i jeste ali i dok sam imao 256 -icu izbacivao je bluescreen aa sada samo zaledi je li moguce da je hdd jer kod prijatelja slicni problemi i u servisu mu zamijenili hdd i sve ok sada vec 3 mjeseca :S 

Kazes da si mijenjao HDD?
al mozes ga provjeriti sa HDtuneom. 

14 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
SejtanovRatnik kaže...

Kazes da si mijenjao HDD?
al mozes ga provjeriti sa HDtuneom. 

ma testirao sam ga sa vise dijagnostickih programcica i svi pokazuju da je uredan i funkcijonalan cak jedna crtica od max health :D ali sumnjam na njega o5 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice