e hvala, mislis da ce to izbrisati virus?? ako je u softwaru moralo bi...

e hvala, mislis da ce to izbrisati virus?? ako je u softwaru moralo bi...

ok znaci ako sad i dalje budem imo virus ili nesto bude stekalo onda je hdd otiso u tri lepe pic... materine....
ok znaci ako sad i dalje budem imo virus ili nesto bude stekalo onda je hdd otiso u tri lepe pic... materine....
kako mislis enmoguce sta?? da ostane virus na hdd poslje ovog dbana???
kako mislis enmoguce sta?? da ostane virus na hdd poslje ovog dbana???
ok sad sam miran
Pozz ovako imam comp intel pentium dual core 2.8 rama imam 2 gb hdd 160 gb grafa 16 mb (crkla 256-ica)i prob je u tome kada idem na youtube i skidanje vise od 10mb ili hocu gledat online film komp se obavezno zaledi u uz neki zvuk trrrrr ili drrrrr i samo pomaze dugme rsetart na tastauri nmg nista probao sam i mijenjat hdd i maticnu sam zamijenio ,napojnu ram sam test kao i cpu sve ok temperatura od procesora je oko 33 dok od maticne od 42 do 67 zavisno od opterecenja takodje hdd do 32 ide svasta sam probao i stavrno nezz sta vise ako ko zna molim neka pomogne :/ unaprijed hvala
Pozz ovako imam comp intel pentium dual core 2.8 rama imam 2 gb hdd 160 gb grafa 16 mb (crkla 256-ica)i prob je u tome kada idem na youtube i skidanje vise od 10mb ili hocu gledat online film komp se obavezno zaledi u uz neki zvuk trrrrr ili drrrrr
Mozda je do graficke?
mozda i jeste ali i dok sam imao 256 -icu izbacivao je bluescreen aa sada samo zaledi je li moguce da je hdd jer kod prijatelja slicni problemi i u servisu mu zamijenili hdd i sve ok sada vec 3 mjeseca :S
mozda i jeste ali i dok sam imao 256 -icu izbacivao je bluescreen aa sada samo zaledi je li moguce da je hdd jer kod prijatelja slicni problemi i u servisu mu zamijenili hdd i sve ok sada vec 3 mjeseca :S
Kazes da si mijenjao HDD?
al mozes ga provjeriti sa HDtuneom.
Kazes da si mijenjao HDD?
al mozes ga provjeriti sa HDtuneom.
ma testirao sam ga sa vise dijagnostickih programcica i svi pokazuju da je uredan i funkcijonalan cak jedna crtica od max health :D ali sumnjam na njega o5