Laptop mi se koci

poruka: 6
|
čitano: 8.309
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Laptop mi se koci

Imam toshibu laptop star oko 2g svaki put kad ga upalim on se zakoci i onda mu moram bateriju izvadit i tek onda kad se upali ponovno onda radi,ali prvi put nikako,skenirano sa nod 32 i nista nema pomoooccc

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Laptop mi se koci

instaliraj tuneup utilities i očisti lap sa njima i sličnim programima, defragmentiraj, ili je problem u nekom programu, driveru što si nedavno stavio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Laptop mi se koci

Sad se tocno ne sjecam sto sam stavljao laptop sam defragmentirao,a sto je ovo tuneup ? i trebam li jos nesto nakon toga

16 godina
RE: Laptop mi se koci
computerwizard kaže...

Sad se tocno ne sjecam sto sam stavljao laptop sam defragmentirao,a sto je ovo tuneup ? i trebam li jos nesto nakon toga

TuneUp Utilities radi u pozadini, za razliku od besplatnog konkurenta Glary Utilities. U njemu odradi 1-Click maintenance. Zatim skini CCleaner te pobriši nepotrebne datoteke, odnosno ostatke programa nakon deinstalacije. Za skeniranje virusa koristi MBAM.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
16 godina
neaktivan
Laptop mi se koci

eto kolega prije mene je bio brži....

to što je on rekao isto mislim

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Laptop mi se koci

skini hd tune i kad pokreneš laptop svojim patentom napravi test ispravnosti HDD-a da se uvjeriš da je HDD ispravan hardwarski.

zatim skini neku live linux distribuciju.

uđi u bios i postavi boot sa optike.

podigni linuxe par puta, ako uspije bez problema imaš problem sa windowsima...

kad već nema pive i ćevapa i jedno hvala bi pomoglo .-))
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice