KOTOR na W7

poruka: 31
|
čitano: 4.465
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
KOTOR na W7

Nesto me puklo i igra mi se KOTOR ponovo. Imam W7 i kad instaliram igru, dolazi mi Lucas Arts logo i igra crasha. Probao sam onaj fix sa .dll-om, probao sam u kompatibilnosti sa XPom i nista ne radi.

0 0 hvala 0
18 godina
KOTOR na W7

Ovako:

1. Install KOTOR

2. Menu -> update, kada se update-a na verziju 1.3 onda

3. ona riječ koja počinje sa Cra... ,ali nađeš ga za verziju 1.3.

4. kopiraj onaj w7/vista fix

5. uživaj

Druge nema, neće bez patcha radit đubre.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.7.2010 17:42 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KOTOR na W7

Pa to sam sve napravio, probao sam i reinstall pa to napravit, al nista. Probat cu sad sa KOTORom 2

0 0 hvala 0
18 godina
KOTOR na W7

Meni radi na visti x64.

Jel ti sigurno dobro updatealo, c*ack je za verziju 1.3 igre?

Meni nije htjelo radit sa verzijom 1.0, samo error je javljalo pri pokretanju.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KOTOR na W7

Siguran sam 100% da je dobro updateano i sve napravljeno po uputi, ali zbog nekog razloga ne radi

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.7.2010 18:08 (Vuja12).

0 0 hvala 0
18 godina
KOTOR na W7

Vjerovatno do sedmice ili grafička zeza.

Ta igra neprepoznaje novije grafičke i ona provjera hardware-a stavlja ih pod "not passed" kod minimalnog zahtjeva grafičke.

Evo ja baš negdje na 40-50% KOTOR-a 1, sada je igra awesome nakon onog dosadnog početka.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KOTOR na W7

Skuzio sam sta treba napravit, pod compatibility oznacit: Disable visual themes, Disable Desktop Composition i Disable display scaling bla bla bla. Tebi Hyperion hvala sto si pokuso pomoc :D

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
KOTOR na W7

Ili kupis igru preko steama, napravis update i voila, sve radiCool

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
RE: KOTOR na W7
AA-d00d kaže...

Tko kaže da je do cr*ka? Vjerujem da je do same starosti igre (2003).

18 godina
neaktivan
KOTOR na W7

Pa kako onda meni radi normalno, sve pod enable jos

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hyperion kaže...
AA-d00d kaže...

Tko kaže da je do cr*ka? Vjerujem da je do same starosti igre (2003).

nije do starosti igre, meni isto radi bez problema na 64 bitnim win7. sve stare igre mi rade tako da u samim windowsima nije problem.

18 godina
neaktivan
KOTOR na W7

Meni dvojka radi bez frke, ali jedinica neće.. 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
KOTOR na W7

Meni je bas dvojka zadavala problema sa rusenjima, patchevima i fixevima...bila je piratica doduseBelji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
KOTOR na W7

Dobro da imam vistu x64, no zeza me dosta stvari kod nje. Nisam trebao skidat onu verziju sa ugrađenim sp2 već stavit onu svoju sa sp1 pa onda naknadno sp2 stavit.

Ovdje imam nekih problemčića kakve prije nisam nikad imao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KOTOR na W7

Prekrasno, nakon 5min igre, zaledi se

0 0 hvala 0
18 godina
KOTOR na W7

Probao sam ja već sve đinđe-minđe za KOTOR na Win7 x64 i ništa ne funkcionira, KOTOR 2 radi, ali jedinica neće, pa neće (neda mi se vračati na XP samo zbog toga, ali... Plač). Ako netko riješi problem ima pivu.

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Probao sam ja već sve đinđe-minđe za KOTOR na Win7 x64 i ništa ne funkcionira, KOTOR 2 radi, ali jedinica neće, pa neće (neda mi se vračati na XP samo zbog toga, ali... Plač). Ako netko riješi problem ima pivu.

Procitaj sta sam ja napisao nekoliko postova iznad

18 godina
neaktivan
KOTOR na W7

Evo meni proradila i jedinica Namigiva

Sve se sredi uz malu pomoć no CD fix-a (nećemo ga nazvati crack-om) na Gamecopyworld-uBelji se

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Vuja12 kaže...
Lovac kaže...

Procitaj sta sam ja napisao nekoliko postova iznad

Kao što rekoh, probao sam sve i ništa...

...something diabolic
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Ovako:

1. Install KOTOR

2. Menu -> update, kada se update-a na verziju 1.3 onda

3. ona riječ koja počinje sa Cra... ,ali nađeš ga za verziju 1.3.

4. kopiraj onaj w7/vista fix

5. uživaj

Druge nema, neće bez patcha radit đubre.

Lovac, probaj napravit ovo sto je Hyperion napisao, pa onda desni klik na exe pod compatibility oznacit: Disable visual themes, Disable Desktop Composition i pokreni kao admin to bi trebalo rijesit, ako i tako ne uspijes probaj sve to i pod xp compatibilityem, ako ni tako ne uspijes onda mislim da ti nema spasa.

18 godina
KOTOR na W7

Evo, probao sam sve kombinacije, nema mi spasa Mršti se. Na Visti znam da je htio raditi, ali na sedmici mi neće.

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KOTOR na W7

Jesi probao instalirat na drugu particiju? Znam da zvuci glupo, ali je meni tako uspio GTA:SA

0 0 hvala 0
18 godina
KOTOR na W7

Ajd, probat ću još na drugu particiju, ako nebude idem po veliki Pan u trgovinu da skratim vrijeme.

- Nula bodova, odustajem od KOTOR-a

...something diabolic
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.7.2010 10:00 (Lovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Dado_ZG78 kaže...

Evo meni proradila i jedinica Namigiva

Sve se sredi uz malu pomoć no CD fix-a (nećemo ga nazvati crack-om) na Gamecopyworld-uBelji se

hmmm autor teme je to stavio pa mu svejedno nije radilo.

Uglavnom bez tog fix-a nema igranja barem na visti. Uspio sam naći i kako podesit 1680x1050 rezu u kotor-u i stvar radi, slika je super duplo bolje izgleda nego na 1280x960 no ima problem kada se pokrene cutscene imaš samo crni ekran.

Zato igram na 1280x960 i ne da mi se raširi preko cijelog ekrana, nego sam namjetio gpu scaling na "maintain aspect ratio" pa imam crne rubove sa desne i lijeve strane. Nesmeta mi da se igrat i tako.

Sada sam pri kraju još je ostao onaj fish planet i starforge.

18 godina
neaktivan
KOTOR na W7

Ja ću nadam se ulovit nešto vremena preko vikenda pa malo zaigrat po redu..  a kaj kad još nisam stigao ni Monkey Island 2 SE preči kak spada, pa Alien Swarm..  kronično mi fali vremena za sve te igre Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
da vas podsijetim crack je sluzbeno potuno legalna stvar, no piratske igre nisu...
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
16 godina
neaktivan
kako da updejtam igru na 1.3, meni radi samo do 1,03 u izborniku,
moze link ili uputa
evo upravo guglam samo cijele updetane igre...
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
18 godina
KOTOR na W7

A da podesite NTFS security na folderu u kojem je instalirana igra? Po defaultu niti jedan user nema prava pisanja po ičemu unutar Program Files foldera. Samo Administrator ima to pravo, obični useri mogu samo čitati iz njega. Idite na taj folder gdje je igra instalirana, desni klik, properties, security tab, grupi Users dajte sva prava na tom folderu.

Stare igre nisu znale koristiti profile, nego su neke podatke snimale u svoj folder, poput save game i nekakvih logova. Da bi to radilo, morate dati korisniku koji pokreće igru prava na tom folderu.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.7.2010 9:16 (Father_Dougal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
1337Code_breaker kaže...
kako da updejtam igru na 1.3, meni radi samo do 1,03 u izborniku,
moze link ili uputa
evo upravo guglam samo cijele updetane igre...

1. Instaliraš igru

2. klik na update

3. kopiraš pirata

4. kopiraš fix

5. igraš, tak je meni radilo i radi na visti x64

16 godina
neaktivan
to sam sve napravio al obn mi ga updaeta na 1,03 a ne 1.3...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice