Kao sto vidite po naslovu
meni se kompijuter stalno resertira
kada udjem u neku igricu ili program
sve je pocelo kad mi je prijatelj na kompijuter skinio virus
i kad god bih igrao igre (minecraft) resertirao bi se
ja sam formatirao disk i ponovo instalirao windows
ali nije pomoglo
+prvo se zamrze pa se resertira
Molim pomoc
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pregrijava se očisti Pc od prašine znači otvoriš kučište pa očisti ventilatore skini cooler sa procesora i njega očisti i stavi novu pastu na CPU
probao
cijelog sam ga ocistio
nevrijedi
ispuni Moj PC da ljudi mogu vidjet o kojoj konfiguraciji se radi, možda je riječ o hardverskom problemu
Evo evo
sacu postat ovdje
Amd Athlon (tm) 64x2 dual core proccesor 3800+ 2.01 ghz
1 gb ram
Nvidia geforce 7300 gt 256 mb
ako jos nesto treba reci

Ako ti je pocelo od tog trenutka kad ti je prijatelj imao pristup racunaru i nesto ubacio kako kazes,ne bih rekao da je temperatura problem ,jos manje vjerovatnoce ako si ga vec otvarao i cisitio , jedino ako racunar nisi cistio prije svega toga (prije nego ti se poceo restartovati)
jer ima ljudi koji su ne pazljivi u tome ,pa ne pricvrste sve nazad na svoje mjesto opet kako treba pa se pregrijava ,kao sto ti je korisnik prije mene rekao provjeri temperature
upotrijebi alate za temeljno ciscenje racunara od virusa i slicnog..
ja sam formatirao disk i ponovo instalirao windows
ali nije pomoglo
+prvo se zamrze pa se resertira
nejvjerojatnije ti je hw kvar
skini hirens boot cd (na njemu imaš alate za skenirat RAM i HDD)
ram skeniraj sa MemTest86 (na dnu ekrana se ne smije nšta crveno pojavit) a disk skeniraj MHDD (prilikom skeniranja ne bi smio imat nikakvih kockica u boji ili iksića)
isto tako vizualno pregledaj ploču tj kondenzatore na ploči da li su slučajno "napuhnuti"
ovo sve radi korak po korak (tj jedno po jedno)
ako ništa od toga ne ukazuje na grešku možeš probat posudit od nekoga napajanje i vidjet da ono ne stvara probleme