Komp mi baca BSOD, poludio je zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.533
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Komp mi baca BSOD, poludio je

Poz ekipa

Dakle konfa je sljedeca:

Manufacturer:

Gigabyte Technology Co., Ltd.

Processor:

AMD Phenom(tm) II X4 955 Processor 3.2GHz

Memory:

G.Skill 2x2 1333 4096MB RAM

Hard Drive:

2x500 gb

Video Card:

AMD Radeon HD 6870 XXX Dual fan

Operating System:

Windows 7 Enterprise 64-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.120830-0334)

Motherboard:

Gigabyte 970A-UD3

Computer Case:

Fractal Design Arc Midi

Svi su novi djelovi sve je ispravno, grafa bila na servisu al nema problema. Dakle da pocnemo.

Ponekad mi zna u igricama se zblesirat komp totalno, nekad daje full manje fps-a nego sto treba nekad je slika za qrc, kad ga restartam sve prodje i sve je ok, nekad kad ga palim baca mi bsod, onda odem u bios loadam optimized settings i normalno se upali, nis nije klokano nit sprzeno, prije je bio klokan na starim windovsima i normalno je radio. I jos jedan problem. Napravio sam particiju C za winse 30 gb, imam 2 particije po 400gb za instalacije i download, i uvijek znaci uvijek ocistio ja particiju C da bude 15 gb slobodno, svakim danom sve manje prostora, nes izbrisem i drugi dan mi baca low space on C: ... Kao da se sam zatrpava a ja nista ne skidam niti instaliram, sve zivo sam provjerio Temp itd itd, sve obriso svejedno se napuni i baca mi da je low disk space na C:

Pomagajte..

P.S. temperature su i bolje nego normalne..

Takodjer kad instaliram neke igrice kad kliknem na ikonu samo se zavrti onaj kruzis pokraj kursora i nis, ne pokrene igricu, to mi baca kod Driver San Francisco, Grid, TDU2...

Gamers dont die, they respawn! :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 12:41 (MilkMan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Komp mi baca BSOD, poludio je

hmm, cudan problem..napravi test diskova ili bencmark diskova..vidi jel ti baca bad sectore ..meni ovo smrdi na to da disk odlazi k vragu..!!ako nije to probaj izvaditi jedan keks memorije  ?? i pokreni winse, ponovi to s drugim keksom..i na kraju probaj promjenit drivere od grafe ali stare izbrisi obawezno swiperom..e da..koje napajanje imas??

٩(●̮̮̃•̃)۶ ٩( -̮̮̃ –̃)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ Fear is good !!
15 godina
Re: Komp mi baca BSOD, poludio je

Preporučio bi svježu instalaciju Windowsa i onda drivera grafe, te minimalno 50GB za sistemski disk a poželjno je i više.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 12:54 (itomic009).
17 godina
neaktivan

cx600

Gamers dont die, they respawn! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Potpuno ista stavr mene zahebavala na ispoj ploči.

S tim da sam imao FX proc gore, vratio sam bios na f6 verziju, i onda nije bilo nikakvih problema.

Ploču sam nakon toga koristio nekih mjesec dana, nije bilo problema.

AKo ti ne prođe ovo sa reisntalacijom wins-a, pokušaj ovo, samo oprezno...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice