Poz ekipa
Dakle konfa je sljedeca:
Manufacturer:
Gigabyte Technology Co., Ltd.
Processor:
AMD Phenom(tm) II X4 955 Processor 3.2GHz
Memory:
G.Skill 2x2 1333 4096MB RAM
Hard Drive:
2x500 gb
Video Card:
AMD Radeon HD 6870 XXX Dual fan
Operating System:
Windows 7 Enterprise 64-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.120830-0334)
Motherboard:
Gigabyte 970A-UD3
Computer Case:
Fractal Design Arc Midi
Svi su novi djelovi sve je ispravno, grafa bila na servisu al nema problema. Dakle da pocnemo.
Ponekad mi zna u igricama se zblesirat komp totalno, nekad daje full manje fps-a nego sto treba nekad je slika za qrc, kad ga restartam sve prodje i sve je ok, nekad kad ga palim baca mi bsod, onda odem u bios loadam optimized settings i normalno se upali, nis nije klokano nit sprzeno, prije je bio klokan na starim windovsima i normalno je radio. I jos jedan problem. Napravio sam particiju C za winse 30 gb, imam 2 particije po 400gb za instalacije i download, i uvijek znaci uvijek ocistio ja particiju C da bude 15 gb slobodno, svakim danom sve manje prostora, nes izbrisem i drugi dan mi baca low space on C: ... Kao da se sam zatrpava a ja nista ne skidam niti instaliram, sve zivo sam provjerio Temp itd itd, sve obriso svejedno se napuni i baca mi da je low disk space na C:
Pomagajte..
P.S. temperature su i bolje nego normalne..
Takodjer kad instaliram neke igrice kad kliknem na ikonu samo se zavrti onaj kruzis pokraj kursora i nis, ne pokrene igricu, to mi baca kod Driver San Francisco, Grid, TDU2...