Koji vrag? DVD šteka!

poruka: 1
|
čitano: 772
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Koji vrag? DVD šteka!

Poštovanje,

želim vam svima ugodne blagdane. Naime imam jedan problem. Bratu sam za Božić, kao jedan od darova, poklonio svoj izbor muzike i to spojio sa slikama u windows movie makeru i napravio 2 sata dugi filmić, tj. slideshow slika. Ali nažalost šteka. I nije samo tamo. To se dogodi praktički na svakom drugom filmu ili dvd-u koji spržim za gledati na Playstationu 2 koji je original i nije čipiran. DVD-e pržim programom ConvertXtoDVD i praktički svaki drugi film koj spržim je** i to točno uvijek i redovito negdje na oko 25% filma. Kao prvo, pržim na traxdata medijima, kao drugo dok se konvertira i prži na MINIMALNOJ brzini, ja ništa ne prčkam po kompu, što bi "omelo" rad konvertera. Gdje je onda zajeb? Jeli playstation 2 jednostavno ne trpi "piratske" filmove? Makar kako onda 50% radi normalno? A isti dvd koji sam spržio na kompjuteru radi savršeno. Gdje je kvaka? Stvarno sam BIJESAN i LJUT!!! Pa na Wii-u se može na SD card staviti film i normalno gledati, a na ovom posranom Playstationu 2 ništa!!! DAjte mi odgovorite, što radimo krivo??? Jeli program??? Jesu li mediji??? Playstation od brata taj njegov Playstation 2 na kojem gledamo, korišten je manje od vrećice origana koju potrošite tokom godine kao začin. Tj. u perfektnom je stanju i sumnjam da može biti laser. Probao sam i sa CyberLink-ovim programima, stvar još gora, štekalo SVE!!! Molim vas ljudi pomozite, jer mi je jako žao da moj trud koji sam uložio, 6 sati da izradim taj mix i stavim slideshow propadne. Hvala na pomoći i ugodne praznike želim!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice