Poštovanje,
želim vam svima ugodne blagdane. Naime imam jedan problem. Bratu sam za Božić, kao jedan od darova, poklonio svoj izbor muzike i to spojio sa slikama u windows movie makeru i napravio 2 sata dugi filmić, tj. slideshow slika. Ali nažalost šteka. I nije samo tamo. To se dogodi praktički na svakom drugom filmu ili dvd-u koji spržim za gledati na Playstationu 2 koji je original i nije čipiran. DVD-e pržim programom ConvertXtoDVD i praktički svaki drugi film koj spržim je** i to točno uvijek i redovito negdje na oko 25% filma. Kao prvo, pržim na traxdata medijima, kao drugo dok se konvertira i prži na MINIMALNOJ brzini, ja ništa ne prčkam po kompu, što bi "omelo" rad konvertera. Gdje je onda zajeb? Jeli playstation 2 jednostavno ne trpi "piratske" filmove? Makar kako onda 50% radi normalno? A isti dvd koji sam spržio na kompjuteru radi savršeno. Gdje je kvaka? Stvarno sam BIJESAN i LJUT!!! Pa na Wii-u se može na SD card staviti film i normalno gledati, a na ovom posranom Playstationu 2 ništa!!! DAjte mi odgovorite, što radimo krivo??? Jeli program??? Jesu li mediji??? Playstation od brata taj njegov Playstation 2 na kojem gledamo, korišten je manje od vrećice origana koju potrošite tokom godine kao začin. Tj. u perfektnom je stanju i sumnjam da može biti laser. Probao sam i sa CyberLink-ovim programima, stvar još gora, štekalo SVE!!! Molim vas ljudi pomozite, jer mi je jako žao da moj trud koji sam uložio, 6 sati da izradim taj mix i stavim slideshow propadne. Hvala na pomoći i ugodne praznike želim!