Koji download manager?

poruka: 6
|
čitano: 2.850
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koji download manager?

Pozdrav. Nakon što je rapidshare propao,izabrao sam kao alternetivu HF i MU..Još ne znam na kojem ću od ta 2 sajta uzeti premium.

Do sada sam koristio Internet Download Manager,stvarno dobar program ali radi samo za RS linkove,preporučite mi neki koji će raditi za ova 2 gore,najvjerovatnije ću uzeti HF premium. Smijeh

Samo da nije jDownloader,jer je rađen u javi,zauzima puno RAM memorije na mojoj ionako sloboj toshibici. Cool

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji download manager?
Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Koji download manager?

.

teško vrijeme za matore
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 16:54 (torrente).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji download manager?

zasto je RS propao?

ja korisitm FlashGet 1.9.6 verziju za skidanje stvari preko RSa.

http://www.flashget.com/en/download.htm

kad ga instaliras, kliknes na NEW i onda advanced i tam upises un/pass od RSa,HFa ili tak necega i stavis save as default pa ti onda zapamti un/pass i samo ooznacis sve fileove za skinuti ctrl+c i sam ti se otvori flashget :)

meni programcek odlican

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koji download manager?
smajlee kaže...

zasto je RS propao?

ja korisitm FlashGet 1.9.6 verziju za skidanje stvari preko RSa.

http://www.flashget.com/en/download.htm

kad ga instaliras, kliknes na NEW i onda advanced i tam upises un/pass od RSa,HFa ili tak necega i stavis save as default pa ti onda zapamti un/pass i samo ooznacis sve fileove za skinuti ctrl+c i sam ti se otvori flashget :)

meni programcek odlican

Pratiš li vijesti?

Prestali su davati poene uploaderima,i više nema uplaćivanja $ za nalog nego rapidsi..Totalno su uprskali..Priča se da su se nagodili sa njemcima što su ih tužili da se oni povuku sa tržišta a da ih ovi neće tužiti..

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
18 godina
neaktivan
Koji download manager?

Pitanje je mozda bedasto ali:

Kako da sad skinem nesto sa rapidsharea?

Probao sam i ovi sa rapida mi s3ru kako nemam neke poene ili slicno i kako sam prevazisao limit od 5GB a nigde nisam placao rapidu niti skidao u zadnjih 10-15 dana tako da...

Osim mozda sto imam dinamicki IP. Sto vi mislite?

koliko vidim warez sadrzaj uzurbano "migrira i bjezi" kod drugih davatelja ove bajne usluge (:

Dosad nikad nisam platio rapid acc. zato sto sam koristio prednosti koje mi dinamicka IP adresa dozvoljava...doduse sporije je bilo  Cool

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice